LALEZAR Daimi Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.621 canimcin' Alıntı: benim regl daha 10 gun var..bende sabirsizlaniyorum,,sanki bu defa oldu gibi geliyo ama umutlanmak istemiyorum....bakalim Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım hayırlısı canımcım inşallah olmuştur, umutlan canınm ne olacak ki sakın hayal kırıklığı deme, umutlanki pozitif enerji yükle kendine...
canimcin' Alıntı: benim regl daha 10 gun var..bende sabirsizlaniyorum,,sanki bu defa oldu gibi geliyo ama umutlanmak istemiyorum....bakalim Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım hayırlısı canımcım inşallah olmuştur, umutlan canınm ne olacak ki sakın hayal kırıklığı deme, umutlanki pozitif enerji yükle kendine...
fudelya Hamiş Melek 31 Ağustos 2010 #15.622 canimcin' Alıntı: benim regl daha 10 gun var..bende sabirsizlaniyorum,,sanki bu defa oldu gibi geliyo ama umutlanmak istemiyorum....bakalim Genişletmek için tıkla ... inş canimcin inş.. bence umut et canım umduğun gibi de bul kardeşcim
canimcin' Alıntı: benim regl daha 10 gun var..bende sabirsizlaniyorum,,sanki bu defa oldu gibi geliyo ama umutlanmak istemiyorum....bakalim Genişletmek için tıkla ... inş canimcin inş.. bence umut et canım umduğun gibi de bul kardeşcim
LALEZAR Daimi Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.623 betul_betul' Alıntı: aramızda bır aysegul eksık ya Genişletmek için tıkla ... Hadi hep beraber seslenelim gelsin AYŞEGÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ..
betul_betul' Alıntı: aramızda bır aysegul eksık ya Genişletmek için tıkla ... Hadi hep beraber seslenelim gelsin AYŞEGÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ..
seldosdemir Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.625 LALEZAR' Alıntı: Ayyy yok kız evdeyim çünkü İZİNLİYİM, bayrama kadar izin aldım... Bu hafta sınavlarım var, Bütlere giricem ders çalışıyorum canım benim 🙂 Genişletmek için tıkla ... hay Allah ben de kötü bişey var sanıdm🙂 çalış çalış... 🙂 LALEZAR' Alıntı: Hadi hep beraber seslenelim gelsin AYŞEGÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL .. Genişletmek için tıkla ... Ayşegüüüüüüüüüüüüllllllllllllllllllllllllllllllll
LALEZAR' Alıntı: Ayyy yok kız evdeyim çünkü İZİNLİYİM, bayrama kadar izin aldım... Bu hafta sınavlarım var, Bütlere giricem ders çalışıyorum canım benim 🙂 Genişletmek için tıkla ... hay Allah ben de kötü bişey var sanıdm🙂 çalış çalış... 🙂 LALEZAR' Alıntı: Hadi hep beraber seslenelim gelsin AYŞEGÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL .. Genişletmek için tıkla ... Ayşegüüüüüüüüüüüüllllllllllllllllllllllllllllllll
LALEZAR Daimi Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.626 NeySe benim canlarım ciğerlerim size doyum olmuyor, ama benim ders çalışmam lazım, hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk öpüyorum, hepinizi çok seviyorum...
NeySe benim canlarım ciğerlerim size doyum olmuyor, ama benim ders çalışmam lazım, hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk öpüyorum, hepinizi çok seviyorum...
C canimcin Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.627 tskler arkadaslar ya, ne iyi oldu sizlerle tanismak,,vallah 2 aydir kendimi yiyodum ama simdi sizlerle paylasabiliyorum.. haklisiniz umutlanmak bile guzel dimi ay..hadi bakalim 10 gun kaldi:🙂))
tskler arkadaslar ya, ne iyi oldu sizlerle tanismak,,vallah 2 aydir kendimi yiyodum ama simdi sizlerle paylasabiliyorum.. haklisiniz umutlanmak bile guzel dimi ay..hadi bakalim 10 gun kaldi:🙂))
seldosdemir Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.628 kızlar benim çıkmam lazım. bi ara yine uğrarım. lalezarım seni tekrar tebrik ediyorum canım🙂 hepinizi öptüm
kızlar benim çıkmam lazım. bi ara yine uğrarım. lalezarım seni tekrar tebrik ediyorum canım🙂 hepinizi öptüm
fudelya Hamiş Melek 31 Ağustos 2010 #15.630 ben biraz çalışayım müdürüm iş çıkardı🙂 görüşürz arkadaşlşar öpüyorum hepinizi mucuk mucuk mucuk