fudelya Hamiş Melek 31 Ağustos 2010 #15.551 sabırsızım' Alıntı: ben burdayım ya kıs🙂 naber, nasılsın görüşmeyeli? Genişletmek için tıkla ... aaaa 🙂 ay çok sevindim iyiyim şükür sen nasılsın canım yaaavvv dolmuşuz birden
sabırsızım' Alıntı: ben burdayım ya kıs🙂 naber, nasılsın görüşmeyeli? Genişletmek için tıkla ... aaaa 🙂 ay çok sevindim iyiyim şükür sen nasılsın canım yaaavvv dolmuşuz birden
betül_betül Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.552 ıyıyım canım ya fudelyamı adın ay karıstırdımsımdı ben.))
mimozaciceği Hamiş Melek 31 Ağustos 2010 #15.553 günaydın kızlar nasılsınız bakayım betülcüm tbrik ederim gözün aydın sorunsuz bir hamilelik gecirirsin inş.bebeğini sağlıcakla kucagına alırsın
günaydın kızlar nasılsınız bakayım betülcüm tbrik ederim gözün aydın sorunsuz bir hamilelik gecirirsin inş.bebeğini sağlıcakla kucagına alırsın
eminegelin Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.554 günaydin fistiklar.... patron gelmeden bi lak lak yapim dedim 🙂
seldosdemir Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.555 fudelya' Alıntı: aaaa 🙂 ay çok sevindim iyiyim şükür sen nasılsın canım yaaavvv dolmuşuz birden Genişletmek için tıkla ... heee bütün kıslar toplandık... toplandık... toplandık
fudelya' Alıntı: aaaa 🙂 ay çok sevindim iyiyim şükür sen nasılsın canım yaaavvv dolmuşuz birden Genişletmek için tıkla ... heee bütün kıslar toplandık... toplandık... toplandık
betül_betül Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.556 tşk ederım mımoza aynı dılekler bendende sana gelsın🙂)
fudelya Hamiş Melek 31 Ağustos 2010 #15.558 eminegelin' Alıntı: günaydin fistiklar.... patron gelmeden bi lak lak yapim dedim 🙂 Genişletmek için tıkla ... güldürdün beni yaa hay Allah razı olsun
eminegelin' Alıntı: günaydin fistiklar.... patron gelmeden bi lak lak yapim dedim 🙂 Genişletmek için tıkla ... güldürdün beni yaa hay Allah razı olsun
betül_betül Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.559 nıye guluyosun bıran senın profılınde hamıs melek olarak gozumun onune geldı🙂)
eminegelin Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.560 fudelya' Alıntı: güldürdün beni yaa hay Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... cümlemizden razi olsun 🙂 eee kizlar nasilsiniz bakalim ??? mimozacim, seninkinin cinsiyeti neydi?? söylemismiydin hatirlamiyorumda 🙂
fudelya' Alıntı: güldürdün beni yaa hay Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... cümlemizden razi olsun 🙂 eee kizlar nasilsiniz bakalim ??? mimozacim, seninkinin cinsiyeti neydi?? söylemismiydin hatirlamiyorumda 🙂