mrs.m canım bısey sorucamben ıkı gun once kanda gebelıkte 476.59 du bugun tekrar yaptırdım 1294.83 cıktı nasıl sence suan4 hafta uc gunluk hamıleyım hesaplarıma gore
m mrs m ye sormuşun ama bende fikrimi sölemek istedim
süperrrrrrrrrrrrr
bnmde 5.haftama gelirken 1800lü çıkmıştı ve kese görünmüştü cnm yani artık keseyi görebilirsin 🙂
iyi yani dımı berranurcum buarada yanıtın ıcın tsk ederım ıkı gunde uce katlamıs hemen hemen ama henuz hıc mıdem bulantım falan yok sadece ara ara kasık ve bel agrım var doktor bana bes eylulde gel demıstı ama sanırım bes eylule gerek yok kese gorunur sımdı
iyi yani dımı berranurcum buarada yanıtın ıcın tsk ederım ıkı gunde uce katlamıs hemen hemen ama henuz hıc mıdem bulantım falan yok sadece ara ara kasık ve bel agrım var doktor bana bes eylulde gel demıstı ama sanırım bes eylule gerek yok kese gorunur sımdı
görünür cnm bnm hiendişelenme okadar bekleyemiyosan git bende bekleyememiştim 1800 çıktı 2 gün sonra hemen gittim🙂 kesemizi gördük allaha şükür sende çarşamba falan gidebilirsin daha çokta yükselmiş olur değerin zaten sonra artık kan değerine bakmaya gerek yok mide bulantının olmamasıda normal cnm herhekste aynı şeyler olmuyo bnm ilk zamanlar psikolojik oalrak sadece kahvaltıda oluyodu bulantı en fazla 8.haftada oldu ve geçti çok şükür bulantı çok zor bi olay sağlıkla geçirirsin sende inş hepimiz birbirimize dua edelim sağlıkla hamilleiklerimiz geçirip bebişlerimiz kucaklayalım
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin cnm