mrb dr um bana 8. haftada gel kalp atışlarını dinleriz demişti. daha erken dinletmedi bebeğe zararı olabilir dedi. 8. haftada duymuştuk. daha erken bence bekle. inşallah herşey yolunda gider.
Eminecim canım hoş geldin, bugün evdeyim ama malum haftaya sınavlarım var ve ders çalışıyorum, seni ösledim kısss gel öpimmmm bi kocamannnnnnn MUCKSSSSSSSSSSSSS OHHHHHHHHHHH 🙂
görüşürüs tatlım...
mrb dr um bana 8. haftada gel kalp atışlarını dinleriz demişti. daha erken dinletmedi bebeğe zararı olabilir dedi. 8. haftada duymuştuk. daha erken bence bekle. inşallah herşey yolunda gider.
sabretttt 🙂 yakında sen de hissedersin. ben 18. haftada kasığımda pıt pıt hissetmiştim kalp atışı gibi düşünebilirsin. sonra tekme yoktu ama beni sıkıştırıp duruyordu yani hareketlendiğini hissediyordum. resmi olarak 21. haftada tekmeler atmaya başladı 🙂
sabretttt 🙂 yakında sen de hissedersin. ben 18. haftada kasığımda pıt pıt hissetmiştim kalp atışı gibi düşünebilirsin. sonra tekme yoktu ama beni sıkıştırıp duruyordu yani hareketlendiğini hissediyordum. resmi olarak 21. haftada tekmeler atmaya başladı 🙂
o kasikta kalp atisi hissi bendede var bi kac gündür, az daha sabredecez artik 🙂 canlar oturmaktan herbiyerim agridi bide canim pirasa yemegi cekti önce alisveris snra evv ben kacaaarrrr grsrz ins iyi aksamlar
slm canlarımm ohh artık tekmeler hissediliyo hissedilmek isteniyoo🙂
bnde istiyorum ama daha çokkk var hayırlısıyla o günlerde gelcek inş
mrs m cnm alışverişe başladınız dimi bebek arabası falan ne aldınız tatlım hangi markayı tavsiye edrsin ilerisi için diğer ürünlerde de tavsiye edeceği markalar varmı cnm