canım ben Rabbimin kimseyi bu mutluluktan mahrum etmeyeceğine inanıyorum.ben silik de olsa çizgiyi görünce şükürler olsun yanlış olsa silik olsa bile bu çizgiyi gösterdiğin için şükürler olsun demiştim.Rabbim sana da gösterecek çift çizgi emin ol.
kadın bana ben öğretmenim falan diye hava attı.ben de öğretmenim dedim.sen anne değilsin bilemezsin diyor.öğretmen olmuş milletin çocuğunu eğitirken kendi çocuğu bakıcılarda falan ve eği,tim veremiyor.çocuğa yazık
canımm yaaaaaaa kıyamam sana maddi yönden sorunun yoksa işi birak yada değiştirmeye çalişsan enbilim mutsuz olduğun yere gitmek çok zordur anlıyorum seni senin hayatın sen daha iyi biliyosun durumunu ama
valla yaa yazık çocuğa acıyorum valla öyle kendini bide anne zannediyo işde çocuğu sevgiyle dediğini yaptırmasın ki üzmesin seni yardımcın olsun hatta
allahım inş bana verirde ikimizde gösteririrz öylelerine anne nasıl olunuyomuş kıssssssss
canımm yaaaaaaa kıyamam sana maddi yönden sorunun yoksa işi birak yada değiştirmeye çalişsan enbilim mutsuz olduğun yere gitmek çok zordur anlıyorum seni senin hayatın sen daha iyi biliyosun durumunu ama
yani şöle evleneli bi sene olmadı bi seneye kadar çıkarsam kıdem tazminatımı alıcam
o zaman maddi sıkıntı kalmicak tabi 🙂 işallah yeni bi iş bularak çıkarım tabi ama kısmet hamiş kalırsam giremem işe almazlar tabi
evet gülüm ya valla ben anaokulu öğretmeniyim ama bu iş eğitimle değil yani.ben çocuk en az 3 yaşına gelene kadar annenin çalışmasına karşıyım.yani çalışanlara bişey demiyorum ama ben çalışmayı düşünmüyorum.o kadar eğitim al sonra çocuğuna faydalı olma 🙁 hem de eğitim almamış bakıcılara ver olur mu.zaten aldığın maaş bakıcıya gidiyor değer mi çocuğumdan kıymetli mi?
sammy haa canım Allah yardımcın olsun.hak bilmeyenlerle çalışmak zor.inşaallah istediğin gibi olur herşey.ben de iş görüşmesine gidecektim.hamile olunca gitmedim bile
sammy haa canım Allah yardımcın olsun.hak bilmeyenlerle çalışmak zor.inşaallah istediğin gibi olur herşey.ben de iş görüşmesine gidecektim.hamile olunca gitmedim bile
eğer bende hamiş kalırsam bu gidişle bende iş görüşmelerine gidemem
aman olsunda iş eksik kalsın zaten eğer bu iş yerinde hamile kalsaydım doğurdumda yine çıkardım çünkü çocuk dediğine anne bakmalı kaynana yada annemiz değil ancak biz büyütürsek çocuk bizi bilir buna inanıyorum ben