Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ayyyy varya çok merak ediyorum biran önce zaman geçiversede görsem meleğimi yada eve ultrason cihazımı alsam bugün kaç mm yarın kaç mm ayyyy kafayı yerim herhalde hheehhee
evet canım yaaaa gittiğimde 5 haftalıktı ama benim ondan önce başlamıştı yani 4. haftada daha ben çıkarmaya başlamışım...olsun yaaa ben razıyım midem bulandıkça meleğimin iyi olduğunu düşünüp mutlu oluyorum
yeterki meleğim sağıklı olsun...annelik böyle birşey sanırım

evet canım ıste o gundu benımde ınanamadıgım varya 12.haftadayken tam bır adam olmus yawww...otureuyordu resmen gorunce sureklı ultrasson goruntusune bakıyordum oyle hosuma gıtmıstı kı.....bız de 16.haftanın ıcındeyız canım....

ooooo maşallaaah 7 cm olmuş bile.... benimki 3 mmcikti
demek ilk defa kendisini göreceksin ayyy insan bunları duydukça içini dahada bir kıpırtı kaplıyor inşallah sonuçlar temiz çıkar Allah cc izniyle
bizde 3 eylülden itibaren yokuz 1 hafta inşallah dediğin gibi dönüşte bol hamişli bir liste görürüz
hamiş melek için başvuruda bulundum bakalım ne zaman ayarlayacaklar bekliyorum

benim cok güzel geciyor, hala hamile gibi degilim 🙂 baslarda gögüs, karnim hizli basladi... baya $i$cem diyordum ama karnim bile dogru düzgün yok 🙂

ayyy masallahhhhh ne kadar cabuk geciyor zaman....

tatliiii cadimmm nasilsinnnn?? sanada doktor kiz gemis galiba.... yanlismi hatirliyorum...???

evet canım annelık farklı bır sey essız duyguların yasandıgı bır durum....
ınsan evet kusmaya bulantıya sevınırmı normalde ama sevınıyor ıste....bebıs benımle dıyosun....mutlu oluyorsun....bızde bu hafta cumartesı gıdecegız ıple cekıyorum gercı bu ay cok sık gıttım ama olsun....gordukce daha bır sevınıyorum🙂evet elımızde olsa hergun gıdeecgz nerdeyse....🙂

benim cok güzel geciyor, hala hamile gibi degilim 🙂 baslarda gögüs, karnim hizli basladi... baya $i$cem diyordum ama karnim bile dogru düzgün yok 🙂
benimde öyle daha şimdiden şiş karnım bakalım sonrasında neler olacak...kısss seninki amma uslumuş varya bak doğunca seni bayağı zorlar bu prenses..şimdiki sessizliğin doğunca bir fırtınası olmasın bacım...