M meryem214434 Aktif Üye Üye 28 Ağustos 2010 #15.381 betul_betul' Alıntı: KIZLAR HAMİLEYİMMMMMMMMM Genişletmek için tıkla ... canım tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.çooooooook sevindim.:sütyen::f040:aferin sana kız bu ayı 5 ledin
betul_betul' Alıntı: KIZLAR HAMİLEYİMMMMMMMMM Genişletmek için tıkla ... canım tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.çooooooook sevindim.:sütyen::f040:aferin sana kız bu ayı 5 ledin
CaRiZmA Vip Melek Üye 28 Ağustos 2010 #15.382 vayyyy tebrikler betülll 4ün bacagini kirdik 5ledik bu ay ne güzel...buarada slm kizlar 🙂
M mrs m. Daimi Üye Üye 28 Ağustos 2010 #15.383 CaRiZmA' Alıntı: vayyyy tebrikler betülll 4ün bacagini kirdik 5ledik bu ay ne güzel...buarada slm kizlar 🙂 Genişletmek için tıkla ... slm canım hoşgeldin evet evet sayı normali geçti çoookkk süper allaha şükür inşallah önümüzdeki ay en az 10 olur
CaRiZmA' Alıntı: vayyyy tebrikler betülll 4ün bacagini kirdik 5ledik bu ay ne güzel...buarada slm kizlar 🙂 Genişletmek için tıkla ... slm canım hoşgeldin evet evet sayı normali geçti çoookkk süper allaha şükür inşallah önümüzdeki ay en az 10 olur
CaRiZmA Vip Melek Üye 28 Ağustos 2010 #15.384 insallah, tüm isteyenler önümüzdeki ay hamis kalir bol bol dua edelim su mübarek ramazan günlerinde
betül_betül Yeni Üye Üye 28 Ağustos 2010 #15.386 olsun semıhacım ıyıce yerlessınde sonrada gorurum kalp atıslarını dumak ıcın sabırsızlanıyorum
betül_betül Yeni Üye Üye 28 Ağustos 2010 #15.387 tsk ederım meryemcım allahıma bın sukur olsun verdı melegımı ınsallah sonuna kadar ıyı gıder
M meryem214434 Aktif Üye Üye 28 Ağustos 2010 #15.388 betülcüm peki geçen ayki durum neydi.sen onu da dr sor mutlaka
M meryem214434 Aktif Üye Üye 28 Ağustos 2010 #15.389 mrs.m ve ayşegül geçen gün muhabbetin koyusunda bağlantım koptu.bu bağlantı beni çok medeniyetsiz durumlara düşürüyor.kusura bakmayın nolur
mrs.m ve ayşegül geçen gün muhabbetin koyusunda bağlantım koptu.bu bağlantı beni çok medeniyetsiz durumlara düşürüyor.kusura bakmayın nolur
M mrs m. Daimi Üye Üye 28 Ağustos 2010 #15.390 meryem214434' Alıntı: mrs.m ve ayşegül geçen gün muhabbetin koyusunda bağlantım koptu.bu bağlantı beni çok medeniyetsiz durumlara düşürüyor.kusura bakmayın nolur Genişletmek için tıkla ... 🙂 olsun canım... sonuçta internet yani, her zaman güvenilmiyor.
meryem214434' Alıntı: mrs.m ve ayşegül geçen gün muhabbetin koyusunda bağlantım koptu.bu bağlantı beni çok medeniyetsiz durumlara düşürüyor.kusura bakmayın nolur Genişletmek için tıkla ... 🙂 olsun canım... sonuçta internet yani, her zaman güvenilmiyor.