evet, onu da çok düşündük.
eşimin ilk yorumu:
acaba sen ya da ben öleceğiz de ondan mı Allah bize çocuk olmamasını hayırlı görüyor oldu.
binbir türlü senaryo var canım bizde🙂
evet, onu da çok düşündük.
eşimin ilk yorumu:
acaba sen ya da ben öleceğiz de ondan mı Allah bize çocuk olmamasını hayırlı görüyor oldu.
binbir türlü senaryo var canım bizde🙂
Kizlar selam.Nasilsiniz?Ben kötüyüm bugün,cok korktum.Idrar tahlili verdim ve icinde kan cikti.Gözle belli olmuyor ama tahlilde cikti.Nettede arastirdim.Kötü bisey cikmasindan cok korkuyorum.Bir bilgisi olan varmi?
Kizlar selam.Nasilsiniz?Ben kötüyüm bugün,cok korktum.Idrar tahlili verdim ve icinde kan cikti.Gözle belli olmuyor ama tahlilde cikti.Nettede arastirdim.Kötü bisey cikmasindan cok korkuyorum.Bir bilgisi olan varmi?
Birde "Ya vaaris" var sabırsızım, günde 707 kere, okunacakmış, ne kadar süre bilmiyorum, ben niyet ettim ramzanda diye, ramazanın başından beri okuyorum...
Idrarla birlikte kanda aldilar,sali günü ögleden sonra ögrenecegim sonucu.Bebek icin seker düzenleyici ilaca basliyacaktim.Bayagi agir bir ilacmis.Dr um baslamadan önce böbreklerini kontrol edeyim demisti.Tümör olmasindan korkuyorum ciddi ciddi Allah korusun yaa
Idrarla birlikte kanda aldilar,sali günü ögleden sonra ögrenecegim sonucu.Bebek icin kan düzenleyici ilaca basliyacaktim.Bayagi agir bir ilacmis.Dr um baslamadan önce böbreklerini kontrol edeyim demisti.Tümö olmasindan korkuyorum ciddi ciddi Allah korusun yaa