Güzel dualarin icin Allah senden razi olsun ve tez zamanda muradina kavustursun seni insallah canim.Evet,düsüklerimin sefaatci olabilecegi düsüncesi teselli ediyor beni.Bu dünyadan fazla öbür dünyada evladimin olmasindada vardir elbet bir hayir diye düsünüyorum.Sebebini bilmemek cok yipratiyor insani.Ama bu sefer inat edip cok ayrintili arastirdim ve sanirim Allahin izniyle sorunun nerden kaynaklandigini bulduk sonunda🙂
Senin icinde cozynin dediklerine katiliyorum🙂Senin gibi 1,5 aylik evli oldugum zamanlari düsündümde.Hic kafama takmiyordum o zamanlar.Korunmuyordum ama özel biseyde yapmiyordum hic.Su yumurtlama günleri filan hic bisey.Adet günlerimi bile takip etmiyordum.Ilk hamile oldugumu birgün piknige gidecektik ve bende börek hazirliyordum.O börek piserken börekten gelen koku midemi bulandirmisti.O an anladim hamile oldugumu.
Yani demek istedigim sende hic düsünme,oluruna birak,evliliginin hayatin tadini cikar.Bir kere bu kisir döngünün icine girersen tekrar cikmasi cok zor oluyor.Sen bize bakma.Durumlarimiz yaslarimiz bir degil...