Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Evet haklisin canim,o kadar rahatladim ki anlatamam.Üzerimden büyük bir yük kalkti sanki.Gercekten elimden gelen herseyi yaptim.Son olarak seker düzenleyici ilac,progesteron ve her ihtimale karsi kan pihtilasmasini önleyen bir ilacla deneyecegim.Yine olmazsa ne yapayim,kaderim böyleymis deyip vazgecerim bu sevdadan.Kismetten ötesi olmaz sonucta...
Kızlar benim bir kaç dk gitmem gekekiyor , inşallah dönüşte burada olursunuz...
Bir 10 dakika kadar buradayim gülüm.O zamana kadar gelirsen görüsürüz,görüsemezsek iyi haberlerle baska bir gün görüsürüz insallah...

Canımsın ya... Gönüller bir olsun güzelim. Allah kolaylık versin bi tanem, yeni evin ardından yeni bebek de gelir inşallah.

anladım canım sağol biz yenilerin çok tecrübesiz olduğu belli oluyor oralardan değil mi🙂 sabırsız davranmayayım doğru rahat olmam lazım
Canım inşallah en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Ama nacizane tavsiyem bebek mevzusunu hayatının odak noktası yapma. Yani yapman gerekenleri yap ama çok da hırpalama kendini. Sonuçta verecek olan yüce Rabbim. Bu yolda epeyce bir zaman vermiş, az çok deneyim sahibi ve sanırım yaşca senden büyük biri olarak söylüyorum güzelim...

Herkes öyle diyor cozycim🙂Yani yeni evde yeni birde bebegin olur insallah.Insallah gercekten öyle olur🙂

Laracığım son olarak ne demek ya !bak biber sürerim ağzına, sen onları kullanarak denemeye devam edersin. Allahım ne zaman kısmet etmişse o zaman olur inşallah...

ben buralarda olurum cozy acil iş çıkmadıkça. bugün çok durgun aman sıkıcı yav
Aslında geçmiş sayfalara bakılırsa muhabbet koyu imiş ama biz yetişemedik🙂