Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Sağol canım çok şükür iyiyim. Yok adet olmadım canım.Sen nasılsın bi tanem?
Insallah olmazsin birtanem.En kisa zamanda hamile olmasini en cok istediklerimden biride sensin canim.Varmi herhangi bir belirtin?
Bende iyim cok sükür.Bugün 3 aydir bekledigim bir sonucu ögrendim.Temiz cikti cok sükür.Düsüklerime ve hamile kalamama sebep olarak seker düzensizligi ve sari cisim eksikliginden süpheleniyorlar.Bunlari tedavi ettirdigim taktirde sorunsuz bir hamilelik icin engel kalmiyacak insallah önümde...

Bi tanem ben seni çok özledim ya nerelerdesin sen bi türlü karşılaşamadık...

çok teşekkür ederim arkadaşım sağolasın iyi çok aşırı beklenmiyor diyeceğim ama o günler geçmek bilmez

Canım benim genel gözlemlerim sonucu sana tavsiyem; adetin geçmeden test yapma her şeyi oluruna bırak. Çünkü döllenmelerin yaklaşık %60 ı adet olana kadar sonlanıyor zaten

Süper haber, canım çok sevindim. En azından olası nedenler çıktı ortaya. kafan rahatlar, verecek olan Allah tabi ama insan elinden geleni yapmış olmak istiyor. Arka arkaya güzel haberler almaya başladık, ne hoş...

Bende seni cok özledim birtanem yaa🙂
Ramazan dolayisiyla pek girmeye firsatim olmuyor.Bir taraftan ramazanin telasi,diger taraftan Dr a gidiyorum,birde bayramdan sonra ev tasiyacagiz onun isleri derken hic vaktim olmuyor.Sadece ates ölcme topigine kisaca atesimi yazip cikiyorum genelde.Bugünde pek vaktim yok ama seni görünce biraz kalayim dedim...

anladım canım sağol biz yenilerin çok tecrübesiz olduğu belli oluyor oralardan değil mi🙂 sabırsız davranmayayım doğru rahat olmam lazım