Şüpheli ilişkiden 10 gün sonra kan testi sonuç verir. Yaklaşık iki hafta sonra idrar testi ile sonuç alınabilir, ama negatif olması gebeliğin olmadığını göstermez
Insallah olmazsin birtanem.En kisa zamanda hamile olmasini en cok istediklerimden biride sensin canim.Varmi herhangi bir belirtin?
Bende iyim cok sükür.Bugün 3 aydir bekledigim bir sonucu ögrendim.Temiz cikti cok sükür.Düsüklerime ve hamile kalamama sebep olarak seker düzensizligi ve sari cisim eksikliginden süpheleniyorlar.Bunlari tedavi ettirdigim taktirde sorunsuz bir hamilelik icin engel kalmiyacak insallah önümde...
Canım benim genel gözlemlerim sonucu sana tavsiyem; adetin geçmeden test yapma her şeyi oluruna bırak. Çünkü döllenmelerin yaklaşık %60 ı adet olana kadar sonlanıyor zaten
Insallah olmazsin birtanem.En kisa zamanda hamile olmasini en cok istediklerimden biride sensin canim.Varmi herhangi bir belirtin?
Bende iyim cok sükür.Bugün 3 aydir bekledigim bir sonucu ögrendim.Temiz cikti cok sükür.Düsüklerime ve hamile kalamama sebep olarak seker düzensizligi ve sari cisim eksikliginden süpheleniyorlar.Bunlari tedavi ettirdigim taktirde sorunsuz bir hamilelik icin engel kalmiyacak insallah önümde...
Süper haber, canım çok sevindim. En azından olası nedenler çıktı ortaya. kafan rahatlar, verecek olan Allah tabi ama insan elinden geleni yapmış olmak istiyor. Arka arkaya güzel haberler almaya başladık, ne hoş...
Bi tanem ben seni çok özledim ya nerelerdesin sen bi türlü karşılaşamadık...
Canım benim genel gözlemlerim sonucu sana tavsiyem; adetin geçmeden test yapma her şeyi oluruna bırak. Çünkü döllenmelerin yaklaşık %60 ı adet olana kadar sonlanıyor zaten
Ramazan dolayisiyla pek girmeye firsatim olmuyor.Bir taraftan ramazanin telasi,diger taraftan Dr a gidiyorum,birde bayramdan sonra ev tasiyacagiz onun isleri derken hic vaktim olmuyor.Sadece ates ölcme topigine kisaca atesimi yazip cikiyorum genelde.Bugünde pek vaktim yok ama seni görünce biraz kalayim dedim...
Bi tanem ben seni çok özledim ya nerelerdesin sen bi türlü karşılaşamadık...