Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

valla tatlım mecbur alıcaz valla kacarı yok...ama cabuk buyuyolar ıyı tarafı bu
orası öle mecburen alcaz kızlar bide ben bişi sorcam size benim normalde hamiş olmadan önce göğüs uçlarım yoktu şimdide yok gibi ama ucu çatlamış ve göğüs ucum çok acıo böle bi durum yaşayan varmı sütyen bile takamıyorum canım acıo gece mesela gecelik giycem tuta tuta giyiyorum

gösterir herhalde benimki anası gibi açık saçık olursa gösterir

sabırsızımla isim değiştircez galiba bu gidişleee

sanırım sen sabırsız oldun o sabırlı oldu maşşallah canlrım benimm

kızlar ben kan vermeye gidiyorum nolur dua edın🙁(

tamam canımm güzel haber vercen bize inşşş hadi görem seniii listeye ekleyelim seniii

anamm çok zor bu be ben basıl yapçammm çok saol bitanemmm kaç kere anlattın halbuki ama hiç ateşimi ölçücem aklıma gelmemişdi hep aybn şeyleri demekten sıkıldım bide bunu deniyim dedim
hah

peki nezaman başlıycam ölçmeye tatlımm ya kusura bakma çok soru sordummm

canımm bitanemmm hayatımın baharııı yerim seni sosisim benimmm kıymalı böreğim elmali turtamm
çok çok haklsın rabbim vermek istediği zaman senide ayarlıyo inş bidaha böle bir acı yaşamam ban diyolardı neden bu kadar üzülüysun daha onu hissetmedin bile ama içimde olduğunu biliyodum ya kesesini görmüştüm ya zira evlat acıs doğmamış bir bebek te olsa hissettiro allah düşmanıma vermsin
aminn tatlım inş dedğin gibidir inanki senin bebişinin olmasını kendim kadar istiyorum çünk sende benim gibi çok duygusal birisin nallah herkesin gönlündekini versin inş

sıkıyosa çatlatsın bak ben onu naparım o zaman işl benim gibi milleti şaşırtmaz hayır doktor bana erkek demişte doğunca kız olduğumu anlamışlar
ooooooo sana çekerse vallaaa erkekse pembeye kızsa maviye razı olacak.benimki de kız dedi doktor önce.sonrakinde göstermedi dr çok zorlayınca pipisini gösterdi.yoksa benimki de pembelere razı olacaktı 🙂

ağlatma kız beni. hani bugün kendimizle dalga geçecektik🙂
Allah'ım sana sabır versin. dediğin gibi içinde olduğunu bilmem yeter. daha da ayrıntıya girip duygularını depreştirmek istemiyorum.
nolur canım üzülme. Allah inşalalh aynı zamanda meleklerimizi verir de buruk bir sevinç yaşamayız.

amın canım sagol.....gelecek ogunler canım az daha sabır....

kıss daha ne sabırlı olcam gülüm sabrede sabrede sabır taşina döndüm yakında bei müzeye koyarlar bakın buda sabır taşi diye gelir görürsünüz orda beni
hahH aminn canım inş hepimiz görürüz

ya kızlar ben de bebek tutmaktan hiç korkmam.yeğenimin göbek bağı elime düşmüştü altını değiştirirken ve o zaman 16 yaşındaydım.banyosunu falan herşeyini ben yaptırırdım.

ya aynen bede hiç korkmam bebek tutmnaktan yıkarım giydirrim birsürü yeğenim var ben 9 yaşinda bebek bakmaya başladımm 5 yaşinda hala oldummm

Kızlar ben cıkıyorum bi arkadaş varda ona direksiyon dersi göstercem biraz kendinize iyi bakın görüşmek üzere özleyin beni 😀

tamam fıstık görüşürüz

anaaaaa kıs sen nasıl bişeysin🙂
maşallah

h
cadı o cadıııı ne olcekkkk

ayy Allah yardımcın olsun canım.krem falan sür.dr sor o bişey önerir mutlaka

adetin ilk günü başlıyon.ben daha geç başlamıştım ama olsun

yok bitanem sen ağlama sana kıyamam tamam geçti zaten rabbim hepsinin sabrını veriyo inş rabbim ikimizede aynı zamanda ve biran önce versin bebişllerimzi kuşum benimm

hodii çok ağladık birazda oynayakk bariii

hopaaaaaaa yandannn

teyy teyyyy teyyyyyyyyyyyyy

deliloy deliloyy destaneeeeee 😱rkide:😱rkide:😱rkide:😱rkide: