Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

kıssssssssss yanına getırme benıııı...ama yaaaaa herkes yoktu kı senın gıbı burda ama yaaaaa:ahhhhh:ayrıca sagol unutmadıgın ıcın🙂senı gıdı.....yanımda degılsın ıyıkı varya sıkıstırırdım senı yoksam:f040:

umut olsun tamam seni mi kırıcam🙂
ama bugün kendi halimle dalga geçme modundayım nedense🙂

hadi kolay gele güle güle

tamam tatlım nasıl istiyosan öyle yap iyi geliyosa bende yapim zira hiç dalga geçemiyorum hemen içim acıyo yaaa

slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız bakayım yeni hamişlerimiz varmı .hepinizi cok özledim

ayy canım hoşgeldin nasılsın bkimm bebiş nasıllll bizde seni çok özledik

ayyy canım yaa ağlattın kıssssss beni nasıl anlatmışsın öyle çok duygulandım rabbim herkese versin inş aminnnn bütün hamişlerimize sağlıkı hayırlı doğumlar diliyorumm
çok fena oldum gözümün önüne geldi kokusunu duydum sakiii rabbim bahtını açık etsin o taze meleğin inş allah uzun ömürler versinn

ayyy ne kadar heyecan verici.ben de geçen hafta bi bebek görmeye gittim.o da erkek va sapsaçlıydı 🙂

benim de hatırlarsan rahim filmi çekilmişti ve rahimden parça alınmıştı.o yüzden o ay ilişki tamamen yasaktı.eteş ölçme yönteminde acemiydim ve o günü riske atmak istememiştim yasağı delmiştim.ama rabbim o gün verdi işte.ateşini dil altından her sabah uyanır uyanmaz daha yataktan çıkmadan ölçüyorsun not alıyorsun.ateş birazcık düşüp yükseliyor geri.düştü mü yükselmeden ilişkiye giriyorsun.benim 35.8 36.2 arası gidip geliyordu.35.5 olunca yasağı deldim

ben artık gayet sakin ve sabırlıyım. isteyene adımın telif hakkını satabilirim🙂

Ayşegülcüm, nolur üzülme canım. kıyamam sana🙁
gerçekten seni çok seviyorum
Allah ol dedi mi her şekilde olur. yumurtaymış, spermiş, stresmiş, yorgunlukmuş vs.
hepsi fasafiso. Allah'ın dediği olur. inşallah bizim imtihanımız tamamlanmıştır ve en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz canım benim.