kızlar bişi söyleyecem.ben hamiş olunca buraya artık takılamayacağımı sanmıştım üzülmüştüm.ama hamiş olmayan arkadaşlarımız biz hamişlerin her türlü heyecanını kendileri yaşıyormuş gibi paylaştılar hep.hiçbirinde kıskançlık olmadı.o üzden hepinize teşekkür ediyorum.sizi bir de bu yüzden çok seviyorum
itiraf he🙂
canım benim yaaa birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu. yiğenlerin sayısı arttıkça aile kalabalıklaşıyor ne güzel🙂
hem konu başlığımız "mercimek sevdalıları" olduğundan ayrılmak ta gerekmiyor. hamile kalmak isteyen, hamile olan, doğum yapan vb. herkes zaten mercimek sevdalısı ve hepimiz buradayız ne güzel! kopmaya gerek yok ki🙂
🙂 gidicem galıba aç olmak gerekmıyor degıl mı hamıle kalanlar belırtılerıme ne dıyosunu uyuyo mu sızce gecen hafta cok karnım agrıdı regl olucakmısım gıbı hıc o kadar onceden agrımazdı goguslerım basınca acıyor ama cok belırgın degıl goguslerımde mavı damarlar var cok fazla bır de kahverengı yerın kenarları beyaz beyaz he bı de once sarı baslayan sonra beyaza donen akıntım oldu normalde olmaz
kızlar bişi söyleyecem.ben hamiş olunca buraya artık takılamayacağımı sanmıştım üzülmüştüm.ama hamiş olmayan arkadaşlarımız biz hamişlerin her türlü heyecanını kendileri yaşıyormuş gibi paylaştılar hep.hiçbirinde kıskançlık olmadı.o üzden hepinize teşekkür ediyorum.sizi bir de bu yüzden çok seviyorum
🙂 gidicem galıba aç olmak gerekmıyor degıl mı hamıle kalanlar belırtılerıme ne dıyosunu uyuyo mu sızce gecen hafta cok karnım agrıdı regl olucakmısım gıbı hıc o kadar onceden agrımazdı goguslerım basınca acıyor ama cok belırgın degıl goguslerımde mavı damarlar var cok fazla bır de kahverengı yerın kenarları beyaz beyaz he bı de once sarı baslayan sonra beyaza donen akıntım oldu normalde olmaz
ben anlamam valla🙂
bu güne kadar bütün belirtileri yaşadım ve hepsi fos çıktı.
hamile arkadaşlar yorum yapsa daha iyi olur ama bizi artık çatlatmasan 🙂
gıtmek ıstıyorsan gıt yaptır pekarcım....gogusler bende hemen renk degıtırdı koyulastı...akıntımda sarı krem arasıydı ve yogundu ayrıca katıydı.....ara ara kasık agrısı ve bel agrısı vardı regl agrısına benzer......bendekı beırtıler boyleydı...yardımcı olur sana okuyunca...kısılerde farklılık gostebılır belırtıler bazen.....
canımm benimm ya bitanem olurmu öyle şey tabiki sizin mutluğunuz bizi demutlu ediyo sonra bize dua ediyosunuz hiç bir zaman kıskanam asla rabbim herşeyin hayırlısını versin insanana hem sizin desteğiniz yokmu sanki bize herzaman üzüntülerimizi sevinçlerimzi gerçkten samimi bir şekilde paylaştık buda bizi birbirimize bağladı bende seni çokk seviyorum
buara senin oğluşunda çok çapkın olcakkk hee az diğil çocuğu nasl yaptıysanz artıkk