Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

beklıcem arkadaslar pazara kadar hayatta ondan once kan testı yapmam ama ıdrar yaparım yıne bugune kadar hangı foruma gırsem hıc hareket yoktu burası ne guzel🙂

canım benim öncelikle aramıza hoşgeldinn bence hamilesin çünkü teste ikinci çizgi silik bile çıksa hamiş demektir hemen bir kan testi yaptır zaten onda kesin sonuç çıkar inş güzel haberler alırız senden

canım sende aramıza hoşgeldin daha çok yenisin eminim bebişin gelicektir sana strese sokma kendi rahat bırak yeter allahım çok bekletmeden versin bebişini inş

herkese günaydın..arkadaşlar prolaktin hormonu yüksek çıkan oldumu aranızda hiç?bu şekilde hamile kalan varmı aranızda yada bilen?
arkadaşım prolaktin hormonu yükselince vücut kendini lohusa olarak kabul ediyormuş o yüzden bebek olmaz diyorlar.yumurtlama olmuyor diyor bazıları kimise de alakası yok yumurtlama devam eder diyor. ben de o hormonun yükseldiğini zannettim çünkü göğüslerimden süt geliyordu ama yükselmemiş.süt hormonu prolaktin araştırmalrıma göre tabi. o hormonu yüksekken hamile kalanlar da olmuş. ama sonuç olarak ilaçlarla düşürülüyormuş kafaya takılacak bir şey değil öyle bir sürü hamile kalan var. varsa şüphen doktora git canım Allah ın izniyle hiçbir sorun olmaz tasa edilecek bir şey değil.

tabıkı takma....kafan rahat olsun kı hersey yolunda gıtsın....ınan psıkolojı herzaman ıyı olmalı.....
tatlım bak oğlum seni görünce tekmelemeye başladı

nasıl gidiyor hamişlik topikcanlar
ıyı allaha sukur sen nasılsın?meryemcım bende kız var ya ondan hareketlenmıstır senın oglan🙂

🙂 çok teşekkür ederim ya içime huzur verdin Allah razı olsun amin inş canım inş