Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Yaaa aslında övünmek gibi olmasında benim her akşam tuzum kuru, ben akşamdan mamişleri hazırlıyorum, gelince biraz yatıryordum, bugün yatmadım hepsi bu ayşemgülüm.. 🙂

hımmm baya övündün bu arada ama neyse yaanii senn biraz havalnadın dur ben seni bi ham yapim dede gör

ahh canım benim yemiş kadar oldum🙂

canım benimmm

İMDAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTT...

kaçmaaaaaaaaaaaaaa yakalıycamm seniiii

canımmmm İZGİLİMMMM Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ayyyyyy çooooookkk sevindim canımmmm yaaaa Allahıma çok şükürrrr
çoookk sevindim izgülllüüü

İZGİLİM EN İCTEN DİLEKLERİMLE TEBRİK EDERİM HEMŞOM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER MELEĞİN SANA SIMSIKI TUTUNUR BİZLER İCİNDE DUA ET
:bebeğim::bebeğim::bebeğim::bebeğim::bebeğim:
:salıncak::salıncak:
:örgü:

selam arkadaslar ben aranıza yenı katıldım
hazıranda evlendım 2 aydır denıyoruz daha bırsey yok ılk defa bu ay ovulasyon kullandım o sekılde denedık son 3 ay regl tarıhlerım 17 hazıran-11 temmuz-2 agustos reglıme 2 gun var goguslerımde basınca agrı karın agrısı karında sertlık ve krem gıbı beyaz bır akıntım var oncelerı sarıydı beyaza dondu bugun dayanamadım test yaptım ılk 5 dk bısı yoktu 10 dk da cok ınce 2.cızgıyı gordum ama unutlanmak ıstemedım sızce yrn tekrar yapayım mı benım gıbı belırtı yasayan oldu mu hamılelık oncesı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım umarım hepınız saglıkla kucagınıza alırsınız bebeklerınızı🙂

canım öncelikle aramıza hoş geldin 🙂
Allahın izniyle inşallah bebişine kavuşursun bu güne kadar ikinci çizgiyi silik bile olsun görenler hep hamiş çıktı bence sen bi hastahaneye git ve kan testini yaptır en sağlam sonuç bu inşallah hamişsindirde listeye adını yazarız

günaydın arkadaşlar ben de yeniyim mercimek sevdalılarına gelin dediler geldim🙂çok eğlenceli bir mekan.önceki paylaşımlarınızı okudum çok sıcak gerçekten ne güzel. bir buçuk aylık evliyim. reglim gecikmişti sonra 5 günlük gecikmeyle ağrılı geldi. ve de göğüslerimden süt geliyordu uyarma ile az miktarda. korktum dr gittim muayene oldum test yapıldı şükür bir şey yokmuş.bir yıl tedavi uygulamaya gerek yok, bir yıl sonunda bebeğin olmazsa o zaman gelirsin dedi doktor. sonra gebe kalma olasılığımın yüksek olduğu günleri çıkarttı yazdı.bakalım bi dahaki ayları bekleyeceğiz. Allah kimseyi evlat vermemekle de hayırsız evlat vermekle de imtihan etmesin.cümlemiz için amin amin amin..