Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ıyıyım canım sagol.ınsallah yukeselır sen umudunu yıturme ıyı duşun...ayrıca yat dınlen ve kramplar agrılar olur regl olcakmıs gıbı takılma onlara sakın....
canım yaaa inşallaaaah bu defa diğer hamişliğimden biraz daha yüksek çıktı umarım dahada yükselir dualarınızı eksik etmeyin
Slm kızlar, zamanım az ama yinede girmeden edemedim, bugünlerde iyi haberler alıyoruz yine, gelenek bozulmucak sanırım ağustosu da dörtlüycez...
evet evet haklsın hadi bakiiiim fıstıklar ayağımı çok pis sürüdüm gelin bakalıııım aramdan heeeee bu arada bol bol incir hangi ay bol bol incir yediysem o ay hamiş kaldım Rabbim inciri bana vesile etti inşallaaah sizede vesile eder
wooowww bacım ne öyle o 2 haftada 2 dr falan maşallah kısss nasıl yetişiyon

napiim gülüm yaa birinin görmediğini diğeri görür diyee Alalhın ziniyle tabii aslında bnm ilkte düşük tehlikesi vardı hamdolsun atlattım bunu ilk gittğim doktorum görmemişti ikinci bi doktora gidnce anlamıştı iğne kullandım hamdolsun geçti o günler o yüzden bırakamıyom o ikinci doktoruda işte bölee bak bebişin bi büyüsün o iki hafta bile geçmek bilmiyo habire görmek istiyo insan 😀

canım benım etmezmıyız dualarımız hepımız ıcın..gece de en yakın arkadasımın sancıları gelmıs apar topar hastaneye gelmısler...bızde gece hastaneye gıttık onu oyle gordum ya delı oldum sancıları coktu...taaaaaa kı sabah saat 11de dogumunu yaptı aksama bebısı gormeye gıdecegız...cok sukur sorunsuz geldı...ama gece uyuyamadım dua ustune duayla yattım.....senın haberıde aldım sımdı super bır gun oldu benım ıcın....

hadi canım yaaa biz senin o zaman bayağıdır görüşmemişiz hiç bilmiyordum öyle olduğunu hay Allah atlatmışsın hadi hayırlısıyla evet haklısın aslında en garantisi öyle

canım benim yaa sen bol bol dua et ama öyle ortamlara girmemeye çalış. etkilenebilirsin.