ofiste takiliyo msn dedim ya evdende o günden beri girmedim nete kusura bakma cnm ilk firsatta halletcem msn isini 🙂 buarada slm kizlar, hava cok sicak yaa 😕
selam kızlar bugün sabah test yaptım ve yine çift çizgi sonrada hastanede betahcg verdim yarım saate kadar sonucum çıkar heralde paylaşırım sizlerle bu arada izgilcim bebeşin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım
kıssss izgill bak seininde 151 di demekki seninde 3 haftalık minikcik bebişinn Allahım hepimizinkine sağlık versin canlarrrr hadi inşş kesenizi sağlıkla görün sonra bebişinizii😀
merhaba arkadaslar cumartesi doktordayım ben oglumu görmeye gıttım masallah oglum büyümüş kocaman olmus 1817gr olmus 1 ayda 900gr almıs doktorum çok ıyı masallah dedı hersey yolundaymıs saglıklıymıs oglum benım normal dogum pozısyonunu almıs bır sıkıntı olmazsa suanda normal dogum görünüyomus kalp çarpıntı ve ara ara fenalasmalarım devam ettıgı için kardıyolojıye gıdıcem kalp ultrasonu çekılmesı gerekmıs ona göre dogum seklıne karar verılecekmıs hanı olurda kalpte sıkıntı çıkarsa benım normal dogum rısklı olur dedı ama hiç bişide çıkmayabılır sadece hamılelıge baglı yasıyoda olabılırsın bu sıkıntıları dedı çünkü öncesınde yokmus dedı bakalım durum neyı gösterecek ınsallah sorun yoktur da kalbımde normal dogum yapabılırım ama bebegım ıyı olsunda herseye razıyım tabıkıde işte böyle bende durumlar arkadaslar<!-- google_ad_section_end -->
ooyyyy maşallaaah daha dün gibi hatırlıyorum hamile kaldığın günü canım benim yaa Rabbim bir avazda kurtarsın inşallaaah
güzel dileklerin için çok çoook teşekkür ederim canım inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm
izgilciiiiimmm ne güzel bi haber böyle maşallah çok sevindim allah sağlıklı bir hamişlik geçirmene yardımcı olsun canm işl herşey çok güzel olucak emin ol
ALLAHIMM ÇOK SEVİNDİMM KUŞUMMM ALLAH TAMAINA ERDİRSİN İNŞ
BU GÜN ALDĞIKM EN GÜZEL HABER BEN OKURUM CANIMMMM 500 TEFRİCİYE BİTİRİNCE YİNE ALIRIM TAMAMMI KUŞUM BENİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BENİ ÇOKKK MUTLU ETTİNN İNŞ DARISI BAŞİMA CANIMMM😀ancing_angry:😀ancing_angry:😀ancing_angry:
oohhh oohhhhh canım beniiim çok çok çoooook sağol Rabbim tez vakitte sanada nasip eder inşallah gülüm o zaman bende sana parti yaparım hadi bakiiim bol bol çalış olurmu incir de ye mutlaka
kıs izgil, ağlattın beni yaa. ama her ağlama böyle mutluluktan olsun🙂
canım beni seni tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙂
Izgilim,birtanem😀Ne kadar sevindigimi bilemezsin canimin ici😀Seni cani gönülden tebrik eder,bu sefer hamileligini sonuna kadar yasayip,kolay bir dogumla kendin gibi yaramaz ve tatli bir melegi dünyaya getirmeni yüce Allahtan dilerim.
Ilginc atesine ragmen hic ümidimi kesmedim senden bu ay biliyorsun.Insallah degerlerin katlanarak katlanarak öyle bir artar ki,degerlerine Dr bile sasirir tatlim.Öpüyorum seni...
ooyy ooyyyy bi parti dahaaa oohh oohhh yandan yandan hheehheee canımsın benim...tablo arkadaiım kader dostum hadi bakalım sıra sende inşallaaah bu ayki tablon sana uğur getirir
İZGİLİM, daha parti yapmıcam sana, ikinci kan testini yaptır öyle, bu sefer garantiye alıcam işi, ama çok sevindim canım, hadi bakalım hayırlısı, inşallah gelmiştir melişin, geçen sefer senin hemen ardındanmıydı benimde hamiş kalmam tam hatırlayamadım, belki bu seferde böyle olur, sen kesin HAMİLE olmuşsundur ve ardından d ben HAMİLE olurum, yine beraber heyecanımızı yaşarız ve daim olur bu heyecan İNŞALLAHHHHHHHHHHHH...........
gülüm yaaa düşündümde evet evet ilk önce ben hamiştim benim hemen arkamdan sen hamiş olmuştum hadi bakiiiiim takıl peşime uçuyoruuuuuuuzzzz hheehheeee
canım yaaaa evet haklısın hele cçtesi olsun keseciğimizi bir görelim bak ben ne partiler yapıcam burada
kıssss izgill bak seininde 151 di demekki seninde 3 haftalık minikcik bebişinn Allahım hepimizinkine sağlık versin canlarrrr hadi inşş kesenizi sağlıkla görün sonra bebişinizii😀
canım benim yaaaa ama lovely nin daha günü geçmemişti yalnış hatırlamıyorsam ama benim günümden 5 gün geçince yaptırdım testi senin kaç çıkmıştı ilk testin ve kaçıncı günü yaptırmıştın
canım benim yaaaa ama lovely nin daha günü geçmemişti yalnış hatırlamıyorsam ama benim günümden 5 gün geçince yaptırdım testi senin kaç çıkmıştı ilk testin ve kaçıncı günü yaptırmıştın
cnm biliyon bnm reglim pek düzeni değildi ben adetimin 35.günü yaptırdım 1800 çıkmıştı ama dediğim gibi bnm düzensizdi sen kafanı karıştırma hiç gör bak o değer nasıl yükselcekkk Allahın izniylee sonuçta sneinde çok yüksek ihtimal geç döllenme cnm