Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah allahım sağ salim bebişini kucağına almayı nasip eder

canım çok tebrık edıyorum Allah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın ınsallah tebrıkler tatlım
ooyyyy maşallaaah daha dün gibi hatırlıyorum hamile kaldığın günü canım benim yaa Rabbim bir avazda kurtarsın inşallaaah
güzel dileklerin için çok çoook teşekkür ederim canım inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm
izgilciiiiimmm ne güzel bi haber böyle maşallah çok sevindim allah sağlıklı bir hamişlik geçirmene yardımcı olsun canm işl herşey çok güzel olucak emin ol
ahhh canımsın yaaaa inşallah dediğin gibi herşey güzel olur canım
oohhh oohhhhh canım beniiim çok çok çoooook sağol Rabbim tez vakitte sanada nasip eder inşallah gülüm o zaman bende sana parti yaparım hadi bakiiim bol bol çalış olurmu incir de ye mutlaka
gülüüüüüm niye ağladın ki kıyamam sanaaaa amiiin canıııım inşallah ettiğiniz bütün dualar kabul olur Allah cc ın izniyle
ooyy ooyyyy bi parti dahaaa oohh oohhh yandan yandan hheehheee canımsın benim...tablo arkadaiım kader dostum hadi bakalım sıra sende inşallaaah bu ayki tablon sana uğur getirir
oooyyyy gülüüüm sonunda karşılaştık canım benim ne olur dualarınızı hiiç eksik etmeyin herşey yolunda gitsin
tamam canııım Allah razı olsun
gülüm yaaa düşündümde evet evet ilk önce ben hamiştim benim hemen arkamdan sen hamiş olmuştum hadi bakiiiiim takıl peşime uçuyoruuuuuuuzzzz hheehheeee
canım yaaaa evet haklısın hele cçtesi olsun keseciğimizi bir görelim bak ben ne partiler yapıcam burada
sonucumu aldım kızlar veeeeeeeeeeeee 119.64 bebeşimin değeri yaklaşık 3 haftalık çok heycanlıyım
ooooooooo gülüüüüümmmmm beraber hamş kalmışız oohh oohhh ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah ikimizinde hamişliği sorunsuz geçer
ahanda tazecik anne gelmiş izgülüm gelmişşşşşşş
ayyyyy canım benim buralardaydım ama yazıyordum heeep inşallah gitmemişsindir duurr gitme geliyoruuuuuummmmm

canım benim yaaaa ama lovely nin daha günü geçmemişti yalnış hatırlamıyorsam ama benim günümden 5 gün geçince yaptırdım testi senin kaç çıkmıştı ilk testin ve kaçıncı günü yaptırmıştın

cnm biliyon bnm reglim pek düzeni değildi ben adetimin 35.günü yaptırdım 1800 çıkmıştı ama dediğim gibi bnm düzensizdi sen kafanı karıştırma hiç gör bak o değer nasıl yükselcekkk Allahın izniylee sonuçta sneinde çok yüksek ihtimal geç döllenme cnm