günaydın canım ya sen hamile miydin ilk kez gördüm allah allah hiç konuşamadık demek ki kaç aylıksın allah bağışlasın bebişini bu arada... unutmadan diğer forumdaki yorumunu okudum da hakikaten mercimek sevdalılarının var bi hikmeti bende burada takıldıktan sonra hamile kalmıştım 🙂
Cozy....................................24 Ağustos fikrimin ince gülü..............24 Ağustos Lovely ................................25 Ağustos betül_betül..........................30 Ağustos Dentnurse.......................... 1 Eylül Sabırsızım..........................1 Eylül yıldız_azeri........................2 Eylül sılam_nisa ....................... 2 Eylül Lalezar...............................4 Eylül Ecce ..................................10 Eylül Lara...................................13 Eylül Şimall................................13 Eylül ayşegül..............................14 eylül polyana28 ......................... 19 Eylül
<V>
<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr) Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛> Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr) berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz</V>(Anne adayı süperrrrrrrrr) Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->Sammy_haa.........................29 Temmuz(Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
günaydın canım ya sen hamile miydin ilk kez gördüm allah allah hiç konuşamadık demek ki kaç aylıksın allah bağışlasın bebişini bu arada... unutmadan diğer forumdaki yorumunu okudum da hakikaten mercimek sevdalılarının var bi hikmeti bende burada takıldıktan sonra hamile kalmıştım 🙂
evet canım daha önceden konuşmuştuk tabi ama ben hamiş değildim ve öbür topikteydik sanırım burda hiç konuşşmadık herhalde bende 30 temmuzda öğrendim hamile olduğumu şu an 7hafta 5 günlük senin ne kadar oldu
evet canım daha önceden konuşmuştuk tabi ama ben hamiş değildim ve öbür topikteydik sanırım burda hiç konuşşmadık herhalde bende 30 temmuzda öğrendim hamile olduğumu şu an 7hafta 5 günlük senin ne kadar oldu
ayy canım benim ya çok sevindim gözünaydın allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin maşallah 8 haftalık olmuş neredeyse minik 🙂 ben 16.haftamdayım şuan ağustos sonunda 4.ayı bitiricez allah izin verirse senin hamişlik nasıl geçiyo bulantılar var mı ben ilk 3 ay mahvolmuştum kusmalardan tam 5 kilo verdim çok şükür şimdi bitti daha yeni yeni toparlanıyorum
ayy canım benim ya çok sevindim gözünaydın allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin maşallah 8 haftalık olmuş neredeyse minik 🙂 ben 16.haftamdayım şuan ağustos sonunda 4.ayı bitiricez allah izin verirse senin hamişlik nasıl geçiyo bulantılar var mı ben ilk 3 ay mahvolmuştum kusmalardan tam 5 kilo verdim çok şükür şimdi bitti daha yeni yeni toparlanıyorum
çok saol canım benim ayyy yok canım allaha şükür ne kusma ne bulantı hiç biri yok bende bi tek deli gibi uyuyorum öle diyim sana doktorum dün uyuyabiliyosan uyu zaten dedi çünkü yorulurmuş vücut alışma döneminde uyuyabiliyosan uyumak güzel dedi daha öğrenmemişsindir herhalde cinsiyetini
çok saol canım benim ayyy yok canım allaha şükür ne kusma ne bulantı hiç biri yok bende bi tek deli gibi uyuyorum öle diyim sana doktorum dün uyuyabiliyosan uyu zaten dedi çünkü yorulurmuş vücut alışma döneminde uyuyabiliyosan uyumak güzel dedi daha öğrenmemişsindir herhalde cinsiyetini
yok canım daha öğrenemedik cinsiyetini 5.aydan umutluyum bakalım o zaman gösterir heralde maymun 🙂 bulantı olayının olmamasına çok sevindim adam hayattan soğuyo resmen ben acayip bunalıma girmiştim çünkü o yüzden uyku bendede vardı ilk zamanlar paso uyuyordum hatta eşim falan endişelenmeye başlamıştı artık o derece ama şimdi iyice gözüm açıldı tam tersi keşke biraz uyuyabilsem diyorum malesef artık zorlasam da uyuyamıyorum 🙂