ayyy canımsın yaaaaa böyle mesajlar bana çok umut veriyor evet 94 yinede iyi zaten durumumda onu gösteriyor çünkü 14 15 16 17 boştuondan sonra devam ettik zaten yediklerimden dolayı geç yumurtladım yani lekelenmemin bunlarla bi alakası yok...yaptığım testlerde giderek koyuluk artıyo yani yükselme olduğu belli ama benimki geç döllenme sanırım olsun olduya çok şükür ...geç olsunda güç olmasın dimi hheehheee
kızlar çıkıyorum bak bu defa hheehheee
Azadecim seni çok iyi anlıyorum geçen ay ben öyle hıçkıra hıçkıra evi yıkarcasına ağlamıştım ağladım ağladım şiştim sonra kendime geldim dedim ne oldu şimdi ağladım hamilemiyim hayır , kırmızılar kesildimi hayır , kendimi üzdümmü evet , eşimi üzdümmü 3 kere evet sonra bir daha ağlamamaya karar verdim bu sabah test yaptım negatif attım hemen testi çöpe üzülmedim bugün gelirse kırmızılar yine üzülmeyeceğim yapacak bir şey yok dua etmekten başka hakkımızda hayırlısı olsun canım...
görusuruz ızgılım...... azadeeeeeeeeeeeeeee tweetyeeeeeeee katılıyorum hep kendımızı uzuyoruz hep umutlanıyoruz sonu husrannnn ıste dusunmeden de olmuyokı bu bıle stres ıste.....hayırlısı olsun....
inanın iyki varsınız...
aneme bile anlatamadım....
sizlere yazınca rahatladım...
hepinize çok teşekkür ederim....
allah büyük bir kapı kapanırsa yenisi açılırmış....
sabahlayin çoooook kötü idim ama şimdi daha iyiyim...
samimiyetle söylüyorum iyki varsınız.....
inanın iyki varsınız...
aneme bile anlatamadım....
sizlere yazınca rahatladım...
hepinize çok teşekkür ederim....
allah büyük bir kapı kapanırsa yenisi açılırmış....
sabahlayin çoooook kötü idim ama şimdi daha iyiyim...
samimiyetle söylüyorum iyki varsınız.....
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr benim kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne yapalım bu ayda kısmet değilmiş önümüzdeki aya kaldı tüm umutlar.Hayırlısı olsun
Mimoza Çiçeği ...................... 1 Mayıs duygum_06 .......................... 5 Mayıs
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi:hıms:
Ayşegülll ........................8 Mayıs bilgemelek .....................9 Mayıs gül melek .......................10 Mayıs pembedüş .......................12 Mayıs lara ............................... 14 Mayıs sabırsızım ...................... 14 Mayıs nisa27 ............................ 15 Mayıs Japonica ....................... 15 Mayıs Tatlı cadım ................... 16 Mayıs dileğimm ...................... 16 Mayıs Queeny .......................... 16 Mayıs Şehnaz ........................... 20 Mayıs dentnurse ......................20 Mayıs Nur85 ............................20 Mayıs sevgi55 ..........................20 Mayıs Sevilay76 ......................25Mayıs Ayyüzlü .........................30Mayıs Ecce ............................1 Haziran
2009 ADAYLARI ANNE
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ....................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr) Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr) @ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24Ekim (Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım (Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ADAYLARI ANNE
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh.................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Lalezar .................................. Nisan (<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->izgil85 .................................. 30 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> gızemlıkıs.................................Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI<!-- google_ad_section_end -->
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr benim kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne yapalım bu ayda kısmet değilmiş önümüzdeki aya kaldı tüm umutlar.Hayırlısı olsun