LALEZAR Daimi Üye Üye 13 Ağustos 2010 #13.151 eminegelin' Alıntı: bugün son i$ günü... cok iyiyiiiimmmmm:tasu: oda etkiliyor olabilir....gün icinde bolbol dinlen... Genişletmek için tıkla ... Aynen valla yarın tatil diye çok mutluyum...
eminegelin' Alıntı: bugün son i$ günü... cok iyiyiiiimmmmm:tasu: oda etkiliyor olabilir....gün icinde bolbol dinlen... Genişletmek için tıkla ... Aynen valla yarın tatil diye çok mutluyum...
M meryem214434 Aktif Üye Üye 13 Ağustos 2010 #13.152 LALEZAR' Alıntı: Hoş bulduk canım, yormasına kendini öyle, bırak kocan kendisi yapsın sahurunu, bak benimki adet olduğum için gece kedi gibi kalkmış yemeğini yiyip yatmış ruhum bile duymadı, ahhh kocacım kocacımmmmmmmmm... Genişletmek için tıkla ... ya benimki gündüz yoruluyor.gece de ben kıyamıyorum ona.zaten haftasonu ev işi yaptıracam ona 🙂
LALEZAR' Alıntı: Hoş bulduk canım, yormasına kendini öyle, bırak kocan kendisi yapsın sahurunu, bak benimki adet olduğum için gece kedi gibi kalkmış yemeğini yiyip yatmış ruhum bile duymadı, ahhh kocacım kocacımmmmmmmmm... Genişletmek için tıkla ... ya benimki gündüz yoruluyor.gece de ben kıyamıyorum ona.zaten haftasonu ev işi yaptıracam ona 🙂
Lara74 Daimi Üye Üye 13 Ağustos 2010 #13.153 eminegelin' Alıntı: bugün son i$ günü... cok iyiyiiiimmmmm:tasu: oda etkiliyor olabilir....gün icinde bolbol dinlen... Genişletmek için tıkla ... Anaa,nasilda salliyor memeleriyastık savaşı
eminegelin' Alıntı: bugün son i$ günü... cok iyiyiiiimmmmm:tasu: oda etkiliyor olabilir....gün icinde bolbol dinlen... Genişletmek için tıkla ... Anaa,nasilda salliyor memeleriyastık savaşı
Sammy_haa Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2010 #13.154 LALEZAR' Alıntı: Hoş bulduk kıpırdaklı anne, bi yerinde durmuyorsun, tabitansiyonun düşer, yat biraz ayaklarını dik havaya iyi gelir... 🙂 Genişletmek için tıkla ... ne kıpırdakımı gördün hiçç yaneee
LALEZAR' Alıntı: Hoş bulduk kıpırdaklı anne, bi yerinde durmuyorsun, tabitansiyonun düşer, yat biraz ayaklarını dik havaya iyi gelir... 🙂 Genişletmek için tıkla ... ne kıpırdakımı gördün hiçç yaneee
Sammy_haa Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2010 #13.155 bu arada ben hep derim şu bulaşık makinesiyle çamaşır makinesini kim icat ettiyse allah mekanını cennet etsin heheh
bu arada ben hep derim şu bulaşık makinesiyle çamaşır makinesini kim icat ettiyse allah mekanını cennet etsin heheh
eminegelin Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2010 #13.156 Lara74' Alıntı: Anaa,nasilda salliyor memeleriyastık savaşı Genişletmek için tıkla ... okadarda memem olsa icim yanmicak
Lara74' Alıntı: Anaa,nasilda salliyor memeleriyastık savaşı Genişletmek için tıkla ... okadarda memem olsa icim yanmicak
M meryem214434 Aktif Üye Üye 13 Ağustos 2010 #13.157 kızlar ya benim göğüsler 75ten 90a çıktı.hatta o da artık olmuyor.yarın gidip daha büyük alacam.
LALEZAR Daimi Üye Üye 13 Ağustos 2010 #13.158 Lara74' Alıntı: Lalezar,seninki iyiymis canim🙂Benimde dün migrenim tuttu.basagrisindan perisan oldum.Benimki daha hizmet bekledi🙁 Genişletmek için tıkla ... Valla iyidir kocacım o konuda, hiç hakkını yemiyim... meryem214434' Alıntı: ya benimki gündüz yoruluyor.gece de ben kıyamıyorum ona.zaten haftasonu ev işi yaptıracam ona 🙂 Genişletmek için tıkla ... Yapsın bacım erkeklere acımayın bu kadar, onlar size acıyormu, bu sıcakta kocaman göbekle sizden hizmet bekliyorlar..
Lara74' Alıntı: Lalezar,seninki iyiymis canim🙂Benimde dün migrenim tuttu.basagrisindan perisan oldum.Benimki daha hizmet bekledi🙁 Genişletmek için tıkla ... Valla iyidir kocacım o konuda, hiç hakkını yemiyim... meryem214434' Alıntı: ya benimki gündüz yoruluyor.gece de ben kıyamıyorum ona.zaten haftasonu ev işi yaptıracam ona 🙂 Genişletmek için tıkla ... Yapsın bacım erkeklere acımayın bu kadar, onlar size acıyormu, bu sıcakta kocaman göbekle sizden hizmet bekliyorlar..
Sammy_haa Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2010 #13.159 meryem214434' Alıntı: kızlar ya benim göğüsler 75ten 90a çıktı.hatta o da artık olmuyor.yarın gidip daha büyük alacam. Genişletmek için tıkla ... ayyyy deme yaaa benim zaten doksan ben napcam 115mi olcak benim göğüslerim şimdii üfüüüüüüüü:çitos:
meryem214434' Alıntı: kızlar ya benim göğüsler 75ten 90a çıktı.hatta o da artık olmuyor.yarın gidip daha büyük alacam. Genişletmek için tıkla ... ayyyy deme yaaa benim zaten doksan ben napcam 115mi olcak benim göğüslerim şimdii üfüüüüüüüü:çitos:
eminegelin Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2010 #13.160 meryem214434' Alıntı: kızlar ya benim göğüsler 75ten 90a çıktı.hatta o da artık olmuyor.yarın gidip daha büyük alacam. Genişletmek için tıkla ... Masallahhh :tasu:benim 89cm dan 94cm de, ordada kaldi 1 aydir büyüme durdu 🙂
meryem214434' Alıntı: kızlar ya benim göğüsler 75ten 90a çıktı.hatta o da artık olmuyor.yarın gidip daha büyük alacam. Genişletmek için tıkla ... Masallahhh :tasu:benim 89cm dan 94cm de, ordada kaldi 1 aydir büyüme durdu 🙂