*uğur böcüğüm* Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2010 #13.081 Günaydınlar ve hayırlı cumalar herkese.Benimde aranızda yerim vardır inşallah.Bende bebek hasreti çekenlerdenim.Tüm hamişlerimize Allah'ım evlatlarını sağlıklı kucaklarına almayı nasip etsin.
Günaydınlar ve hayırlı cumalar herkese.Benimde aranızda yerim vardır inşallah.Bende bebek hasreti çekenlerdenim.Tüm hamişlerimize Allah'ım evlatlarını sağlıklı kucaklarına almayı nasip etsin.
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2010 #13.082 *uğur böcüğüm*' Alıntı: Günaydınlar ve hayırlı cumalar herkese.Benimde aranızda yerim vardır inşallah.Bende bebek hasreti çekenlerdenim.Tüm hamişlerimize Allah'ım evlatlarını sağlıklı kucaklarına almayı nasip etsin. Genişletmek için tıkla ... gunaydın ....hosgeldın aramıza...amın....allahım tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallah....
*uğur böcüğüm*' Alıntı: Günaydınlar ve hayırlı cumalar herkese.Benimde aranızda yerim vardır inşallah.Bende bebek hasreti çekenlerdenim.Tüm hamişlerimize Allah'ım evlatlarını sağlıklı kucaklarına almayı nasip etsin. Genişletmek için tıkla ... gunaydın ....hosgeldın aramıza...amın....allahım tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallah....
S senagül Üye Üye 13 Ağustos 2010 #13.083 günaydın herkese hoşgeldin uğur böcüğü aramıza.kimse yokmuuu
S senagül Üye Üye 13 Ağustos 2010 #13.085 *uğur böcüğüm*' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... canım çatlatma iğnesi olmuşsun işallah güzel haberlerini alırız.bu mubarek günlerde allah dileklerini gerçekleştirir işallah.
*uğur böcüğüm*' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... canım çatlatma iğnesi olmuşsun işallah güzel haberlerini alırız.bu mubarek günlerde allah dileklerini gerçekleştirir işallah.
S senagül Üye Üye 13 Ağustos 2010 #13.086 nasılsın tatlı cadım hamişlik nasıl gidiyo.bu sıcaklarda zor geliyo bana.allah 9 aylıklara yardım etsin
nasılsın tatlı cadım hamişlik nasıl gidiyo.bu sıcaklarda zor geliyo bana.allah 9 aylıklara yardım etsin
*uğur böcüğüm* Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2010 #13.087 senagül' Alıntı: canım çatlatma iğnesi olmuşsun işallah güzel haberlerini alırız.bu mubarek günlerde allah dileklerini gerçekleştirir işallah. Genişletmek için tıkla ... Amiiiiiiiiiiiiiinnn canım amiiin.Gün sayıyom işte bakalım hayırlısı inş.
senagül' Alıntı: canım çatlatma iğnesi olmuşsun işallah güzel haberlerini alırız.bu mubarek günlerde allah dileklerini gerçekleştirir işallah. Genişletmek için tıkla ... Amiiiiiiiiiiiiiinnn canım amiiin.Gün sayıyom işte bakalım hayırlısı inş.
CaRiZmA Vip Melek Üye 13 Ağustos 2010 #13.088 tatlı cadım' Alıntı: gunaydın....hepımıze hayırlı cumalar....amınnn canım amın.... Genişletmek için tıkla ... hg cnm *uğur böcüğüm*' Alıntı: Günaydınlar ve hayırlı cumalar herkese.Benimde aranızda yerim vardır inşallah.Bende bebek hasreti çekenlerdenim.Tüm hamişlerimize Allah'ım evlatlarını sağlıklı kucaklarına almayı nasip etsin. Genişletmek için tıkla ... tabiki yer var aramiza hosgeldin en kisa sürede hamislik haberini aliriz ins 🙂 senagül' Alıntı: günaydın herkese hoşgeldin uğur böcüğü aramıza.kimse yokmuuu Genişletmek için tıkla ... var varrr hg 🙂
tatlı cadım' Alıntı: gunaydın....hepımıze hayırlı cumalar....amınnn canım amın.... Genişletmek için tıkla ... hg cnm *uğur böcüğüm*' Alıntı: Günaydınlar ve hayırlı cumalar herkese.Benimde aranızda yerim vardır inşallah.Bende bebek hasreti çekenlerdenim.Tüm hamişlerimize Allah'ım evlatlarını sağlıklı kucaklarına almayı nasip etsin. Genişletmek için tıkla ... tabiki yer var aramiza hosgeldin en kisa sürede hamislik haberini aliriz ins 🙂 senagül' Alıntı: günaydın herkese hoşgeldin uğur böcüğü aramıza.kimse yokmuuu Genişletmek için tıkla ... var varrr hg 🙂
eminegelin Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2010 #13.089 Günaydin kizlar, hayirli cumalar 🙂 Ugur böcügüm aramiza hosgeldin, en kisa Zamanda bebeyinde aramiza katilir insallah.
Günaydin kizlar, hayirli cumalar 🙂 Ugur böcügüm aramiza hosgeldin, en kisa Zamanda bebeyinde aramiza katilir insallah.
*uğur böcüğüm* Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2010 #13.090 CaRiZmA' Alıntı: tabiki yer var aramiza hosgeldin en kisa sürede hamislik haberini aliriz ins 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk canım.Size de kolay doğumlar diliyorum.
CaRiZmA' Alıntı: tabiki yer var aramiza hosgeldin en kisa sürede hamislik haberini aliriz ins 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk canım.Size de kolay doğumlar diliyorum.