LALEZAR Daimi Üye Üye 12 Ağustos 2010 #13.041 ayşegüüll' Alıntı: lalezarrrr nerdesin yine terk ettin yaww Genişletmek için tıkla ... Napim canım 2 de bağlantım kesiliyor işte malum...
ayşegüüll' Alıntı: lalezarrrr nerdesin yine terk ettin yaww Genişletmek için tıkla ... Napim canım 2 de bağlantım kesiliyor işte malum...
LALEZAR Daimi Üye Üye 12 Ağustos 2010 #13.044 sammy_haa' Alıntı: burdaım cicim arada bi bağlantı atıyo Genişletmek için tıkla ... Napıyosun yaaaa, valla sıcak bi yandan oruç bi yandan bayılıyorum buralarda, bide sabah deprem oldu, korkudan uyuyamadım sersem gibiyim..
sammy_haa' Alıntı: burdaım cicim arada bi bağlantı atıyo Genişletmek için tıkla ... Napıyosun yaaaa, valla sıcak bi yandan oruç bi yandan bayılıyorum buralarda, bide sabah deprem oldu, korkudan uyuyamadım sersem gibiyim..
LALEZAR Daimi Üye Üye 12 Ağustos 2010 #13.045 sammy_haa' Alıntı: bana diene bak hala bişi yazmamış Genişletmek için tıkla ... Bi faks almaya gittim yaaa minik anne..
sammy_haa' Alıntı: bana diene bak hala bişi yazmamış Genişletmek için tıkla ... Bi faks almaya gittim yaaa minik anne..
Sammy_haa Yeni Üye Üye 12 Ağustos 2010 #13.046 LALEZAR' Alıntı: Bi faks almaya gittim yaaa minik anne.. Genişletmek için tıkla ... hehehe minik anne sen anne ol bende sana koca anne dicem esprisine hehehe nerdesin kuzum sen deprem oldu ayyy ben olsam mahvolurdum herhaldeee
LALEZAR' Alıntı: Bi faks almaya gittim yaaa minik anne.. Genişletmek için tıkla ... hehehe minik anne sen anne ol bende sana koca anne dicem esprisine hehehe nerdesin kuzum sen deprem oldu ayyy ben olsam mahvolurdum herhaldeee
Sammy_haa Yeni Üye Üye 12 Ağustos 2010 #13.047 kuşum ben banyoya gircem çok terledim sonra görüşürüz see uu byy
LALEZAR Daimi Üye Üye 12 Ağustos 2010 #13.048 sammy_haa' Alıntı: hehehe minik anne sen anne ol bende sana koca anne dicem esprisine hehehe nerdesin kuzum sen deprem oldu ayyy ben olsam mahvolurdum herhaldeee Genişletmek için tıkla ... Evet yaaaaa sabah bi sallandık, ben Marmara bölgesindeyim 🙂
sammy_haa' Alıntı: hehehe minik anne sen anne ol bende sana koca anne dicem esprisine hehehe nerdesin kuzum sen deprem oldu ayyy ben olsam mahvolurdum herhaldeee Genişletmek için tıkla ... Evet yaaaaa sabah bi sallandık, ben Marmara bölgesindeyim 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 12 Ağustos 2010 #13.049 sammy_haa' Alıntı: kuşum ben banyoya gircem çok terledim sonra görüşürüz see uu byy Genişletmek için tıkla ... Tamam tatlım benimde mesai bitmek üzere birazdan çıkıcam iyi bak kendine, sıhhatler olsun byyy..
sammy_haa' Alıntı: kuşum ben banyoya gircem çok terledim sonra görüşürüz see uu byy Genişletmek için tıkla ... Tamam tatlım benimde mesai bitmek üzere birazdan çıkıcam iyi bak kendine, sıhhatler olsun byyy..
Sammy_haa Yeni Üye Üye 12 Ağustos 2010 #13.050 ee cicim bende marmaradayım ist ama ben sallanmadım valla çıktım banyodan hehee