A ayşegüüll Daimi Üye Üye 12 Ağustos 2010 #12.982 ygmr06' Alıntı: selam kızlar tekrar Genişletmek için tıkla ... aaaa yağmur sende burdasın ne tesadüff kısssss
ygmr06' Alıntı: selam kızlar tekrar Genişletmek için tıkla ... aaaa yağmur sende burdasın ne tesadüff kısssss
LALEZAR Daimi Üye Üye 12 Ağustos 2010 #12.984 ayşegüüll' Alıntı: merab kzlar lalezarrrr kuşumm nerdesin sen özledimm Genişletmek için tıkla ... Sen başkalarıyla gezerken beni görmüyosun bile.. 🙁 lovely' Alıntı: iyi nolsun iste mukabeleden geldim yeni bi bakıyım dedim ama fazla kimse yok bugün oruçtan heralde. Genişletmek için tıkla ... Sanırım öyle oruçlar zor biraz bu sene Allah kabul etsinde, günler uzun...
ayşegüüll' Alıntı: merab kzlar lalezarrrr kuşumm nerdesin sen özledimm Genişletmek için tıkla ... Sen başkalarıyla gezerken beni görmüyosun bile.. 🙁 lovely' Alıntı: iyi nolsun iste mukabeleden geldim yeni bi bakıyım dedim ama fazla kimse yok bugün oruçtan heralde. Genişletmek için tıkla ... Sanırım öyle oruçlar zor biraz bu sene Allah kabul etsinde, günler uzun...
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 12 Ağustos 2010 #12.985 cey82' Alıntı: herkeseeeeeeeee selammmmmmm Genişletmek için tıkla ... selam tontişim hoşgeldinn
lovely Yeni Üye Üye 12 Ağustos 2010 #12.987 LALEZAR' Alıntı: Sen başkalarıyla gezerken beni görmüyosun bile.. 🙁 Sanırım öyle oruçlar zor biraz bu sene Allah kabul etsinde, günler uzun... Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnnnnnn
LALEZAR' Alıntı: Sen başkalarıyla gezerken beni görmüyosun bile.. 🙁 Sanırım öyle oruçlar zor biraz bu sene Allah kabul etsinde, günler uzun... Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnnnnnn
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 12 Ağustos 2010 #12.988 LALEZAR' Alıntı: Sen başkalarıyla gezerken beni görmüyosun bile.. 🙁 Sanırım öyle oruçlar zor biraz bu sene Allah kabul etsinde, günler uzun... Genişletmek için tıkla ... oyyyy oyyy kuşum ben seni görsem dururmuyum atlar gelirim hemen yirim yirrrr iviiiiitttttttttt bak tam çıkıcaktım seni gördüm koşa koşa geldim gel öpüşek barışak hadiii
LALEZAR' Alıntı: Sen başkalarıyla gezerken beni görmüyosun bile.. 🙁 Sanırım öyle oruçlar zor biraz bu sene Allah kabul etsinde, günler uzun... Genişletmek için tıkla ... oyyyy oyyy kuşum ben seni görsem dururmuyum atlar gelirim hemen yirim yirrrr iviiiiitttttttttt bak tam çıkıcaktım seni gördüm koşa koşa geldim gel öpüşek barışak hadiii
LALEZAR Daimi Üye Üye 12 Ağustos 2010 #12.989 cey82' Alıntı: herkeseeeeeeeee selammmmmmm Genişletmek için tıkla ... selam cey..
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 12 Ağustos 2010 #12.990 lovely' Alıntı: hoşgeldin yağmur Genişletmek için tıkla ... fıstık biz senle daha önce konuşmadık nasılsın biraz kendinden bahsetsene ecikkk
lovely' Alıntı: hoşgeldin yağmur Genişletmek için tıkla ... fıstık biz senle daha önce konuşmadık nasılsın biraz kendinden bahsetsene ecikkk