Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

yok tatlım bizimki kafasını yatığa değdirdiği an uyuduğu için benim debelendiğimi görmez bile bide iyi geceler der döner götünü yatar benimki öle şeyleri pek önemsemez yanii

sabırsızım sen 2 yıldır mı beklıosun sorun mu var zor bır surectır senın ıcın cnm..ya hemen Allahım bızede verırı bırer bebek ben sogan suyu duydum cnm hamıle kalmayı kolaylastırıomus..bende ıltıhap vardı 15 gun ıctım ne sancım kaldı ne bısey gecen ay ıctım cok faydalı bısey..kıstı olanlarıda yok edıomus yumurta catlatıcıymıs..denedın mı sende ne var bılmıom ama denemekte fayda var

ilk üc ay istedigin gibi yatabilirsin diyorlar ama, ister istemez karin üstü yatamiyorsun. 16-17 haftadada sirt üstü yatmak iyi degilmis, aynen meryemin acikladigi gibi, bende cok zorlaniyorum ama artik aliscaz yan yatmaya 🙂

yok tatlım bizimki kafasını yatığa değdirdiği an uyuduğu için benim debelendiğimi görmez bile bide iyi geceler der döner götünü yatar benimki öle şeyleri pek önemsemez yanii

benimkide, ki$in sarilir, yazin poposunu döner.... sonradan beni lafi i$itir 🙂
ben dedim eger sirt üstü yatarsam beni cevir diye 🙂 ama sanirim ona gerek kalmiyor, ben kendi isimi kendim hallediyorum 🙂

yaaa kızlar bişi dicem size ben varya çook fena olcam doğurunca 171 boy 77 kiloyla hamile kaldım o göbek şişicek zaten şişik 5 aylık gibi duruyo o ayrı bişi sonra doğurunca gerilen cilt aşağı sarkıcak 23 yaşımda koca karı gibi durcam yaşlanmış nineler gibi olcam offff pofffff keşke biraz kilo verebilseydim ama onuda yapamıyodum neyseeee duba gibi doğurcaz artık allahın izniyle

evet canım, 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır beklemedeyiz🙁
ne eşimde ne de bende bir sorun yok. bütün kontrollerden geçtik ama olmuyor.
aşılama denedik, olmadı.
soğan suyu, incir vb. denedik olmadı.
kasım-aralık gibi tüp bebek deneyelim diyoruz. bakalım zaman ne gösterecek.
Allah ol dese herşekilde olur zaten.
hakkımızda hayırlısı böyleymiş diye beklemeye geçtik🙁

hosgeldin.... 🙂

hoşbulduk tatlım hayırlı ramazanlar nasılsın bebişş nasll

fıstğım de4rt ettiğn nşeye boşver verirsin hem susamın için deymezmi okarda kiloyo yerim ben onu yaa