Insallah ikinizde bu mübarek ay hamis kalirsiniz 🙂 oglan olursa ismi ramazan 🙂
hergün dua ediyorum tüm anne olmak isteyenlere... hamile kalana kadar... erkek olmak daha kolay, daha iyi falan diye dü$ünüyordum.. evt kadin olmak zor ama gercekten cok güzel birsey 🙂
Ahhh canım benim, valla olursa zaten sizin dualarınızın sayesinde olacak gibi..
Erkek olmakta ne varki, işin zevik kısmı onların, zor kısmı bizim... dediğin doğru ama onlar gibi ruhsuz olabileceğimi düşündükçe iyikide kadın olmuşum diyorum .. 🙂
Erkek olmakta ne varki, işin zevik kısmı onların, zor kısmı bizim... dediğin doğru ama onlar gibi ruhsuz olabileceğimi düşündükçe iyikide kadın olmuşum diyorum .. 🙂
Bizim evlilik 3 ü doldurdu ama bebek çalışmaları 1 seneyi geçti, aslında yaşımızdan dolayı bende birkaç ay daha bekleyip tüp olayını denemeyi düşünmüyor değilim...
Yani 3 ü doldurdu deken yarın nışan ve nikah yıldönümümüz ve Ramazan'ın ilk günü ayy ne hayırlı bi güne denk geldi 🙂 gerçi düğün 17 kasımda olmuştu, ordan saymak lazım aslında..
Bizim evlilik 3 ü doldurdu ama bebek çalışmaları 1 seneyi geçti, aslında yaşımızdan dolayı bende birkaç ay daha bekleyip tüp olayını denemeyi düşünmüyor değilim...
Yani 3 ü doldurdu deken yarın nışan ve nikah yıldönümümüz ve Ramazan'ın ilk günü ayy ne hayırlı bi güne denk geldi 🙂 gerçi düğün 17 kasımda olmuştu, ordan saymak lazım aslında..
gerçi bizim söz büyük organizasyonla olmuştu ve nişan formaliteden aile arasında (anne-baba ve kardeşler) yapıldı. düğün tarihi yakın diye benim ailem öyle istedi...
o yüzden de aklımda tutmamışım doğrusu.
🙂 Boş ver tarihlere takılma, haticeye değil neticeye bak, sonuçla evlendinmi sen bu adamla, hahhh tamam ne zaman olmuş nasıl olmuş boş veeeeeeeeeeeeeerrrr
ay hem ruhsuzlar, hemde bebeyi tasiyamama gibi bi dezavantajlari var 🙂 basta rahim kasilmalari, agri, sanci, bebek hareketi, falan derken, ilk günden doguma kadar her ani bebeyimizi düsünerek ve hissederek geciriyoruz... ama onlar... ooo di$ kapinin mandali oluyorlar bir anda 🙂
insallah ozamana kadar hamis kalirsinda, araliga kadar büyür bebeyin.. ama olmassada 4 ay önce arkadasimin yengeside tüp bebek yaptirdi, bi kerede tutmus simdi 4 aylik hamile 🙂