LALEZAR Daimi Üye Üye 10 Ağustos 2010 #12.761 Ohhhhh nihayet gelebildim... Öğlen internet bağlantısı yoktu giremedim sinri oldum yaaaa...
seldosdemir Yeni Üye Üye 10 Ağustos 2010 #12.762 LALEZAR' Alıntı: Ohhhhh nihayet gelebildim... Öğlen internet bağlantısı yoktu giremedim sinri oldum yaaaa... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin🙂 nasılsın görüşmeyeli? Tarih te yaklaşmış
LALEZAR' Alıntı: Ohhhhh nihayet gelebildim... Öğlen internet bağlantısı yoktu giremedim sinri oldum yaaaa... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin🙂 nasılsın görüşmeyeli? Tarih te yaklaşmış
eminegelin Yeni Üye Üye 10 Ağustos 2010 #12.763 sabırsızım' Alıntı: geldim çok şükür. tatil... tatil... nereye kadar. aha Ramazan da geldi zaten🙂 sıcaklar dışında iyim çok şükür. Genişletmek için tıkla ... az kaldi canim, sicaklarda biter yakinda.... sonbahar yaklasti 🙂
sabırsızım' Alıntı: geldim çok şükür. tatil... tatil... nereye kadar. aha Ramazan da geldi zaten🙂 sıcaklar dışında iyim çok şükür. Genişletmek için tıkla ... az kaldi canim, sicaklarda biter yakinda.... sonbahar yaklasti 🙂
eminegelin Yeni Üye Üye 10 Ağustos 2010 #12.764 LALEZAR' Alıntı: Ohhhhh nihayet gelebildim... Öğlen internet bağlantısı yoktu giremedim sinri oldum yaaaa... Genişletmek için tıkla ... zaten kimse yoktu 🙂 hosgeldin, bende i$leri azaltimda yeni actim 🙂
LALEZAR' Alıntı: Ohhhhh nihayet gelebildim... Öğlen internet bağlantısı yoktu giremedim sinri oldum yaaaa... Genişletmek için tıkla ... zaten kimse yoktu 🙂 hosgeldin, bende i$leri azaltimda yeni actim 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 10 Ağustos 2010 #12.765 sabırsızım' Alıntı: hoşgeldin🙂 nasılsın görüşmeyeli? Tarih te yaklaşmış Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum canım, naber nasılsın, Evet tarih yaklaşıyor, bakalım hayırlısı ..
sabırsızım' Alıntı: hoşgeldin🙂 nasılsın görüşmeyeli? Tarih te yaklaşmış Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum canım, naber nasılsın, Evet tarih yaklaşıyor, bakalım hayırlısı ..
seldosdemir Yeni Üye Üye 10 Ağustos 2010 #12.766 eminegelin' Alıntı: az kaldi canim, sicaklarda biter yakinda.... sonbahar yaklasti 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ramazan'da inşallah serinler biraz... eminegelin' Alıntı: zaten kimse yoktu 🙂 hosgeldin, bende i$leri azaltimda yeni actim 🙂 Genişletmek için tıkla ... niye kimseler yok?
eminegelin' Alıntı: az kaldi canim, sicaklarda biter yakinda.... sonbahar yaklasti 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ramazan'da inşallah serinler biraz... eminegelin' Alıntı: zaten kimse yoktu 🙂 hosgeldin, bende i$leri azaltimda yeni actim 🙂 Genişletmek için tıkla ... niye kimseler yok?
seldosdemir Yeni Üye Üye 10 Ağustos 2010 #12.767 LALEZAR' Alıntı: Hoşbuldum canım, naber nasılsın, Evet tarih yaklaşıyor, bakalım hayırlısı .. Genişletmek için tıkla ... ben iyiyim canım, sağol. dün işbaşı yaptım. sıcaklarla ve işle boğuşuyoruz.
LALEZAR' Alıntı: Hoşbuldum canım, naber nasılsın, Evet tarih yaklaşıyor, bakalım hayırlısı .. Genişletmek için tıkla ... ben iyiyim canım, sağol. dün işbaşı yaptım. sıcaklarla ve işle boğuşuyoruz.
LALEZAR Daimi Üye Üye 10 Ağustos 2010 #12.768 eminegelin' Alıntı: zaten kimse yoktu 🙂 hosgeldin, bende i$leri azaltimda yeni actim 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum tatlm nasılsın..
eminegelin' Alıntı: zaten kimse yoktu 🙂 hosgeldin, bende i$leri azaltimda yeni actim 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum tatlm nasılsın..
LALEZAR Daimi Üye Üye 10 Ağustos 2010 #12.769 sabırsızım' Alıntı: ben iyiyim canım, sağol. dün işbaşı yaptım. sıcaklarla ve işle boğuşuyoruz. Genişletmek için tıkla ... Aynen canım yaaaa çok acayip sıcak var evet...
sabırsızım' Alıntı: ben iyiyim canım, sağol. dün işbaşı yaptım. sıcaklarla ve işle boğuşuyoruz. Genişletmek için tıkla ... Aynen canım yaaaa çok acayip sıcak var evet...
seldosdemir Yeni Üye Üye 10 Ağustos 2010 #12.770 LALEZAR' Alıntı: Aynen canım yaaaa çok acayip sıcak var evet... Genişletmek için tıkla ... bir de ben villada çalışıyorum ve bizim katta klima yok🙁 çok bunaldık arkadaşlarla. Yarın da Ramazan başlıyor Allah izin verirse. Nasıl oruç tutucam onu düşünüyorum.
LALEZAR' Alıntı: Aynen canım yaaaa çok acayip sıcak var evet... Genişletmek için tıkla ... bir de ben villada çalışıyorum ve bizim katta klima yok🙁 çok bunaldık arkadaşlarla. Yarın da Ramazan başlıyor Allah izin verirse. Nasıl oruç tutucam onu düşünüyorum.