Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

afiyet olsun şekercim
benim koca hala uyanmadıda bende onu uyndırmaya çalışıorum bugün geç gidio işe ama malesef 11 saattir uyuyooo uyuyan güzel olduu iyice ehehe

eminecim sizin orda soğuk herhalde burası yanıyooo valla yanıoo ben şimdi bu tarafta böle yanıyosak öbür tarafı hiç düşünemiyorummmm of offffff

ohhh burasi sogududa rahatladik 🙂 öbür tarafi hic karistirma 🙂

yes yess you must 😀 bebegin icin mecbursun

evt ben bide söyle bi ay snra falan su kalin patikler varya onlardan alcam aslan motifli fln onlar sicacik tutuyo 🙂
kizlar ben yemege kacar nsra grsrz..

bende evde hep pembe pembe kalin coraplarla geziyorum 🙂 ki$in o dediklerinden bende alabilirim,,, kücükken az giymedim 🙂

afiyet olsun şekercim
benim koca hala uyanmadıda bende onu uyndırmaya çalışıorum bugün geç gidio işe ama malesef 11 saattir uyuyooo uyuyan güzel olduu iyice ehehe

öp kiz belki uyanir 🙂

Slm kızlar, nabersiniz..

Ben bu sıcaklardan mahvolucam, bi eve gidip geldim sanki bayılcak insan yaaa, böyle sıcak görmedim ben...

Son düzenleme:
günler bayaaa uzun... allah yardim eder... gecen sene tutamamistim günler uzun diye, calisirken cok zorlanmistim... bu senede tutamicam.... abooo bide bunlarin hepsini sonradan tutmak var... 🙂

Yaaaa biriktler valla, bende hiç tutmadım, birde gözlerimdeki rahatsızlıktan aslırnda dr.um tutma diyor ama, ben bir zarar görmüyorum kendimde.. bu sene Allah kerim...

Bugünde hiç keyfim yok, yediğim ve içtiğim hiç birşeyin gerçek tadını almadım, böylebir edğişik geldi hepsi, su bile bi garip... üşüttüm sanırsam... bu havada mı diyebilirsin, evet çünkü sürekli klima vantilatör !..