Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

evet bende nefret ederim hele evde terlik giymekten hiç hoşlanmam artık napalım mecbur giycez anlıcağnız ben motoru bozmuşum diyorum sabah beri benim karnım niye ağrıyo korktum ilk başta kanamaylamı ilgili diye değilmiş yaaa kızlar normalde kan yok sadece idrara çıktığımda peçeteye silince geliyo idrarda kırmızı felan akmıyo offff

seni cok iyi anliyorum ayni seyleri bende yasadim. resmen wcye gitmekten korkuyodum. ama gecti cok sükür ilk aylarda normal hatta kuzenimin esi 5 aylik olana kadar arada böyle lekelenmeler yasamis. korkma icini ferah tut, rabbim saklar bebeklerimizi insallah.

Müfettisleri defedip geldim bende 😀 sammy dikkat et buaralar kendine corap terlik olsun hep ayaginda ben esimin zorluyla giyiyorum hala 🙂

Müfettismi??? bi kac ay önce benimde basimdalardi... sanki birsey bulabilceklerde 🙂

valla kizlar ben bekarkene evde ki$ yaz corap giymezdim... ama annemlerin evi komple haliydi, simdiki evim laminat o yüzden, hic bi baski altinda kalmadan kendi gönül rizamla giyiyorum coraplari 🙂

yanii bisey bulacaklarindan degil ya efelik tasliyorlar iste..
ya annemin evide benim evimde parke ama alismisim corapsiz gezmeye hamis oldugumdan beri evde corapsiz esofmanisz dolasmiyorum..