birsey olmaz canim benim... ben herzamanki gibi iyiyim 🙂 bi gece uyuyamiyorum onada alistim artik 🙂 yarasalarla arkadas oldum artik, onlar disarda ben evde geceyi geciriyoruz 🙂
benimde gece kaburgalarimin altinda birseyler oldu, zaten ne oluyorsa gece oluyor... bacakta kramp normal ama... bende oldumu hic kiynasmadan yatiyorum yoksa cok aciyor....
hareketlerini hissetsem anlicam bebekmi degilmi ama birsey anlamiyorumki.... 🙂
ammaannn insallah gece uyumayan bi bebek olmaz... yavrumun anasida babasida calisiyor, sabah erken kalkiyor 🙂
hareketlerini hissetsem anlicam bebekmi degilmi ama birsey anlamiyorumki.... 🙂
ammaannn insallah gece uyumayan bi bebek olmaz... yavrumun anasida babasida calisiyor, sabah erken kalkiyor 🙂
canım bebişi nasıl bir uyku sistemi verirsen öyle gider bizzat 3 bebeğin uykusuna şahit oldum 🙂akşam 9-10 gibi uyutuyolardı sabah 7-7.30a kadar uyuyodu sadece ilk 40 gün huysuzlanmıştı okadar bebekler sende düzen kurdurursun
canım bebişi nasıl bir uyku sistemi verirsen öyle gider bizzat 3 bebeğin uykusuna şahit oldum 🙂akşam 9-10 gibi uyutuyolardı sabah 7-7.30a kadar uyuyodu sadece ilk 40 gün huysuzlanmıştı okadar bebekler sende düzen kurdurursun
Dentnurse..........................7 Agustos duygum_06 .......................8 Ağustos sılam_nisa ....................... 8 Ağustos Ecce ..................................14 Ağustos denizcim ..........................15 Ağustos Lalezar...............................16 Ağustos İzgil....................................17 Ağustos Lara....................................19 Ağustos polyana28 ......................... 21 Ağustos Ranagül.............................21 Ağustos ayşegül................................21ağustos Cozy....................................22 Ağustos Lovely ................................25 Ağustos yıldız_azeri........................2 Eylül
2009 ANNE ADAYLARI<V>
Sultan ............................... 26 Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr) askısı ..................................... Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr) yazesintisi ....................... 14 Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr) Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛> Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr) berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz</V>(Anne adayı süperrrrrrrrr) Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->Sammy_haa.........................29 Temmuz(Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
canım bence senin gibi bir anneye sahip olduğu için çok şanslı bir bebek olarak dünyaya gelecek 🙂 eee öyle diyonda bebiş sana benzeyip dominantlıkta boynuz kulağı geçerse :meri: vay haline derim