Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Hosgeldiniz bilgemelek ve junior melek 🙂

canım , konuşursam iletirim , zaten yarın ararım herhalde ya da pazartesi...Sıcaklar beni mahvetti , zaten hiç sevmem ben sıcağı ve yaz mevsimini bu sene iyice daraldım , Allah oruç tutacakların yardımcısı olsun 16 saat bu sıcakta çok zor olacakk

tahlillerimi yaptırdım bu gün , ilk gebelik testleri var ya , aman ya ne kadar çok tutuyor 🙁 sağlık ocağı sadece iki tanesini yaptı , diğerlerini paralı yaptırdım

inşallah sonuçları güzel gelir canım.
evet yaaaa malesef dehşet pahalı ama benim dr um istersen devlet hastanesinde yaptırabilirsin demişti ben de testleri devlet hastanesinde yaptırdım.

canımsın kız valla çok özlemişim seniii , sen de bu ay olmazsa rahim filmi çektirecekmişsin , Rabbim bize vesile kıldı inşaallah sana da faydası olur bi tanem.Yazgülü nerelerde , nasıl ? haberin var mı? Twetty de hiç gelmiyor artık?

inşallah sonuçları güzel gelir canım.
evet yaaaa malesef dehşet pahalı ama benim dr um istersen devlet hastanesinde yaptırabilirsin demişti ben de testleri devlet hastanesinde yaptırdım.

bana da nerde istersen yaptırabilirsin dedi , bende özellere sordum hep yine en iyi fiyatı dr.un kendisi verdi, devlet hastanesinde nasıl oluyor? muayene mi olman gerekiyor? Tekrar mı yazdırıyorsun yada nasıl gidiyorsun?ya kusura bakma ben çalışırken hep özel sigorta vardı şimdi işsiz kalınca sudan çıkmış balığa döndümm 🙁

bu arada sağlık ocağında 21-24. hafta şeker yükleme testi yapılıyormuş onu da orada yaptıracağım

ayyy ben de hep oruç tutacakları düşünüyorum, allah yardımcıları olsun inşallah

güzellerim çıkmak zorunmdayımmm size doyamadım ama hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun siz ve melkleriniz

tamam canım çok öpüyorummmm sende kendine ii bak

canım ben özel hastaneye gidiyorum. dr um önerdi istersen devlette yaptırabilirsin daha ekonomik dedi. elimize yapılması gerekn testlerin isimlerinden oluşan bir kağıt verdi ben de devlet hastanesine gittim, dr a kaç haftalık hamile olduğumu ve bu testleri yaptırmak istediğimi söyledim. oradaki dr tamam dedi. hiç muayene olmadım. hemen kan verdim ve sonuçları o gün öğleden sonra almıştım.

şeker yüklemesi 25. haftada yapılacak bana... ama kendi dr um yapacak.