lalezarıma katılıyorum ayşegülümmmm... önce elden gelen herşeyi ama herşeyi yapacaksın. dur daha sen hala bu yolda ilerliyorsun. bu yolun sonuna gelmedin ki ? herşeyi dene gerisini allaha bırak canım benimmm. umudunu yitirirsen meleğin gelmekte şüphe eder.
meleğin kendinden emin, umutlu ve sağlıklı bir anne ister. eminimmmm
tamam bitanem tamam kızmayın yerim sizi canımmmm benimmmmmmmm bitanem çok umutluyum bak şimdi ik kat umutlu olodum sayenizde okadar kafaya da takmamaya başladım çok şükür gelicek rahatım bebişimde rahat rahat gelicek annesine ooyyy canım yavrum benimm iyiki varsnz ya siz gerçekten meleksiniz hee
kızlar ben şimdilik kaçıyorum ikideki randevuma bu seferde iptal edilmeden gidiyorum inanırmısınız sabah 4 parmak büyüklüğünde ekmek yedim bide biraz peynir yanına süt başka hiç bişi yememişim evde de yicek bişi yok off yaaa ne yapcam derdi var bide hadi görüşürüz öptüm şimdilik hepinizi bysss
görüşürüz canım hadi meleğinle kucaklaş da gel....
muayeneye girmeden önce mutlaka wc ye git. çünkü sıkışık olunca net görünmezmiş.
iyi şanslarrrr, giderken poğaça falan al artık
kızlar ben şimdilik kaçıyorum ikideki randevuma bu seferde iptal edilmeden gidiyorum inanırmısınız sabah 4 parmak büyüklüğünde ekmek yedim bide biraz peynir yanına süt başka hiç bişi yememişim evde de yicek bişi yok off yaaa ne yapcam derdi var bide hadi görüşürüz öptüm şimdilik hepinizi bysss
ayşegülcüm sanırım daha önce anlatmamıştım.
benim eşimin yakın bir arkadaşı 4 yıldır evli ve hiç korunmadılar ama bebişleri olmadı.
geçen yaz eşiyle beraber dr a gidip kontrol oldular. kızda hiçbir şey yok ama eşimin arkadaşının sperm problemi varmış. test sonucunda bir tane bile canlı sperme rastlanmamış, düşünebiliyor musun ne kötü 🙁(( sonuç 0 çıkmış. ama buna rağmen tüp bebek için uğraşıyorlar. geçen sene yaptırdılar tutmadı. şimdi yeniden deneyecekler. kesinlikle vazgeçmiyorlar.
onlar vazgeçmiyorlarsa buradaki hiç kimse vazgeçmemeli bence.
rabbim inşallah hepinizi meleklerinize kavuştursun bir an önce. aminnnn...
Saçma olurmu canım hiç, bakma sen erkekler bazı şeyleri anlamazlar, eğer dediğim gibi ilerleyen duruma göre böyle bir ihtiyaç hasıl olursa, alırsınız, sen o zaman ikna edersin kadınlık güçlerini kullanarak, hem mrs.m'nin de dediği gibi daha umut yitirmek için çooooooooooooook erkennnnnnn...
yaa yokk hatrlamıyorum yine koysana bir görimm çok merak ettim şimdi
öylemi diyosun ikna ederim hee ben inşş benim koçiş dediğinden pek şaşmaz ama elimnden geleni yaparım önce güzel bir kırmızı gecelik alırım sonra aklını başindan alırım çok pis planlarım var kocam adına çokkkkkk hhaa