Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Kız o dizi şekli bazen banada oluyor.. çok komik haaaa...

çaok haklsın tatlım tamam kızma kıyamam o güzel alnını kırıştrma benim yüzümden kıss

bencede tatlım elimden geleni yapıp gerisini allaha bırakmalıyım zaten sırf çocuk dünyaya getirmek için oğmadım ve evlenmedim inş koçiş ikna etsem ben alırım evlatlık ya gerçekten ama bizimki saçmalama diyo neresi saçma allah aşkına bu fikrin sen söyle

lalezarıma katılıyorum ayşegülümmmm... önce elden gelen herşeyi ama herşeyi yapacaksın. dur daha sen hala bu yolda ilerliyorsun. bu yolun sonuna gelmedin ki ? herşeyi dene gerisini allaha bırak canım benimmm. umudunu yitirirsen meleğin gelmekte şüphe eder.
meleğin kendinden emin, umutlu ve sağlıklı bir anne ister. eminimmmm

Bak geçen gecede yılan balığı görmüştüm kocaman, simsiyah bişidi suda yüzüyordu, yorumu:

Rüyada yılan balığı görmek, etrafınızdaki kimselerin sizi kıskanacağına işaret eder. Miş...

Alla alla beni kıskanıyorlarmış

ayyy bitanmem gülmekten öldüm kıss sen hamiş olduktan sonra daha bir tatlı oldun hee yerim seni sosis

senaryocu olsaymışsın keşke

iyilik tatlım benim senden naber

heee kiz sorma, aksama kadar datluyum, aksamlari acilasiyorum 🙂 bel agrisi ve gece nerdeyse sifir uyku 🙂 ama yinede bomba gibiyim 🙂

Kız o dizi şekli bazen banada oluyor.. çok komik haaaa...

ohh beee yanliz degilmisim 🙂

Kıs sen benim resmimi gördüydün demi ?

Saçma olurmu canım hiç, bakma sen erkekler bazı şeyleri anlamazlar, eğer dediğim gibi ilerleyen duruma göre böyle bir ihtiyaç hasıl olursa, alırsınız, sen o zaman ikna edersin kadınlık güçlerini kullanarak, hem mrs.m'nin de dediği gibi daha umut yitirmek için çooooooooooooook erkennnnnnn...

kiz öyle deme.... öyle baskalarini cekemeyen insanlar coookkkkk..... hatta en yakinlarin oluyor bunlar genellikler 🙂 bende öyle en azindan 🙂

kızlar ben şimdilik kaçıyorum ikideki randevuma bu seferde iptal edilmeden gidiyorum inanırmısınız sabah 4 parmak büyüklüğünde ekmek yedim bide biraz peynir yanına süt başka hiç bişi yememişim evde de yicek bişi yok off yaaa ne yapcam derdi var bide hadi görüşürüz öptüm şimdilik hepinizi bysss