cinsiyet icin demedim kizz,, rüyan icin genel dedim 🙂
bende tam bi Rüya canavariyim, bas ücü kitabimda, Rüya tabirleri 🙂
annemde hep kizar okuma tabirleri, ne görürsen gör hayir olsun de der 🙂
cinsiyet icin demedim kizz,, rüyan icin genel dedim 🙂
bende tam bi Rüya canavariyim, bas ücü kitabimda, Rüya tabirleri 🙂
annemde hep kizar okuma tabirleri, ne görürsen gör hayir olsun de der 🙂
ya evde ben de sütyen takmıyorum... 80 olan beden 90 oldu hatta 90 da sıkıştırıyor gibi 🙂
tatilde sütyen yerine bikini üstünü giydim çok rahat ettirdi. burdada bazen giyiyorum. tavsiye ediyorum
canımm benimm inş inş aminnn rabbim hepimize göndersin meleklerimizi inş hep birlikte göbüş tokuştururuz
bende rüyamın yorumuna bakmaya korkuyorum artık allah hayırlara çıkasın diyip geçiyorum bende yüzük takmışdı kocam ama çıkardı sonra hamiş oldum ama düşük oldu inş bidaha yaşamayız hiç birimiz böyle acı şeyleri
ama senin rüyan süper tatlm yaa benim için rüya gör kıss ben beceremiyommm
tanışırsınnnnn, büyüdüğüne tanık olursun, kalp atışını duyarsınnn inşallahhhh
ya evde ben de sütyen takmıyorum... 80 olan beden 90 oldu hatta 90 da sıkıştırıyor gibi 🙂
tatilde sütyen yerine bikini üstünü giydim çok rahat ettirdi. burdada bazen giyiyorum. tavsiye ediyorum
tanışırsınnnnn, büyüdüğüne tanık olursun, kalp atışını duyarsınnn inşallahhhh
canım ben de çok rüya görürüm hatta hergün...eşim bana çok şaşırır 🙂
bazen aynı gecede 2-3 farklı rüya görebiliyorum 🙂
benim de kitabım yok internet yorumları sağolsun.
canımm benimm inş inş aminnn rabbim hepimize göndersin meleklerimizi inş hep birlikte göbüş tokuştururuz
bende rüyamın yorumuna bakmaya korkuyorum artık allah hayırlara çıkasın diyip geçiyorum bende yüzük takmışdı kocam ama çıkardı sonra hamiş oldum ama düşük oldu inş bidaha yaşamayız hiç birimiz böyle acı şeyleri
ama senin rüyan süper tatlm yaa benim için rüya gör kıss ben beceremiyommm