yok bacım kafa karışıklığı değil hani hep diyoruz ya gün aşırı ilişkimi daha iyi yoksa hergünmü diye....demekki hergün ilişkiye girmede bir sakınca yok çünkü hergün 100 milyon sperm üretiliyormuş 20 milyon spermde yeterli olduğuna göre demekki bundan sonraki ay gönüüüül rahatlılığıyla hergün ilişki olabilir
ben hep hergün ilişki sperm kalitesini etkiliyor sanıyordum ama değilmiş spermler zaten 70 günde olgunluğa ulaşıyormuş
Rabbimin hikmeti....
yok bacım kafa karışıklığı değil hani hep diyoruz ya gün aşırı ilişkimi daha iyi yoksa hergünmü diye....demekki hergün ilişkiye girmede bir sakınca yok çünkü hergün 100 milyon sperm üretiliyormuş 20 milyon spermde yeterli olduğuna göre demekki bundan sonraki ay gönüüüül rahatlılığıyla hergün ilişki olabilir
ben hep hergün ilişki sperm kalitesini etkiliyor sanıyordum ama değilmiş spermler zaten 70 günde olgunluğa ulaşıyormuş
Rabbimin hikmeti....
Şöyle bi durum var ama sperm tahlili isterken 3 günlük perhiz istiyorlar 4 günden fazla ara da istemiyorlar. Yani 2-3 ayda olgunluğa erişiyorlar ama üretilenlerin hepsi kullanılacak diye bi şey yok sanırım.O yüzden işte keçiboynuzu üç ay sonra etkili diyorlar...
Dentnurse..........................7 Agustos duygum_06 .......................8 Ağustos sılam_nisa ....................... 8 Ağustos Ecce ..................................14 Ağustos denizcim ..........................15 Ağustos Lalezar...............................16 Ağustos İzgil....................................17 Ağustos Lara....................................19 Ağustos polyana28 ......................... 21 Ağustos Ranagül.............................21 Ağustos ayşegül................................21ağustos Cozy....................................22 Ağustos Lovely ................................25 Ağustos yıldız_azeri........................2 Eylül
2009 ANNE ADAYLARI<V>
Sultan ............................... 26 Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr) askısı ..................................... Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr) yazesintisi ....................... 14 Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr) Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛> Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr) berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz</V>(Anne adayı süperrrrrrrrr) Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->Sammy_haa.........................29 Temmuz(Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
ayyyy evet hheehhee çok pis donanıma sahibim
geçenki hamişliğimde dr gittiğimde dr gebeliğin dış gebelik olabilir dedi sonra ekledi peki dış gebeliğin ne olduğunu biliyormusun dedi eeeeeee soru bu olunca ben başladım saymaya dr bakakaldı ayyy çook komikti
Şöyle bi durum var ama sperm tahlili isterken 3 günlük perhiz istiyorlar 4 günden fazla ara da istemiyorlar. Yani 2-3 ayda olgunluğa erişiyorlar ama üretilenlerin hepsi kullanılacak diye bi şey yok sanırım.O yüzden işte keçiboynuzu üç ay sonra etkili diyorlar...
evet evet sanırım öyle
yaaaa ben sizin muhabbetinizimi böldüm yaww kusura bakmayın dersimizisimlermiydi
bende esad ve cüneyt isimlerini beğeniyorum yada kağan sinan kenan da olabilir(kız ismi hiiiç düşünmüyorum nedense)
meryem yavyuum gidiyonmu görüşürüz canım benim
ayyyy evet hheehhee çok pis donanıma sahibim
geçenki hamişliğimde dr gittiğimde dr gebeliğin dış gebelik olabilir dedi sonra ekledi peki dış gebeliğin ne olduğunu biliyormusun dedi eeeeeee soru bu olunca ben başladım saymaya dr bakakaldı ayyy çook komikti