Benzesiinn😀Senden iyisini mi bulacak benzemek icin😀Ne güzel neseli birisin,ortaligi kasip kavuruyorsun masallah.Zaten kiz spermler daha fazla yasiyorsa bu ay tutarsa eger büyük ihtimalle kizim olur
Eminecim,bende cikiyorum tatlim.Benim oglan geldi,pc yi istiyor.Bende bu arada islerimi hallederim bari.Cok öpüyorum seni.Kendine ve bebisine iyi bak.Grsrz...
Dentnurse..........................7 Agustos duygum_06 .......................8 Ağustos sılam_nisa ....................... 8 Ağustos Ecce ..................................14 Ağustos denizcim ..........................15 Ağustos Lalezar...............................16 Ağustos İzgil....................................17 Ağustos Lara....................................19 Ağustos polyana28 ......................... 21 Ağustos Ranagül.............................21 Ağustos ayşegül................................21ağustos Cozy....................................22 Ağustos Lovely ................................25 Ağustos yıldız_azeri........................2 Eylül
2009 ANNE ADAYLARI<V>
Sultan ............................... 26 Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr) askısı ..................................... Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr) yazesintisi ....................... 14 Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr) Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛> Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr) berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz</V>(Anne adayı süperrrrrrrrr) Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->Sammy_haa.........................29 Temmuz(Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
kızlar şunun şurasında 3 gün yok oldum maşallah coşmuşsunuz bende gittim bi 3 gün görümcemde kaldım dün gece eve döndük iki saat sonra ilk randevumuza gitcez gerçi bebiş ile tanışamıcaz ama olsun en azından varlığını bilcez onu hissetcez bu arada bebişime şimdilik isim buldum ondan bahsederken bebek demiyoruz artık onun adı artık susam heheheh susam dicez ona şimdilik teyzelerini çok öpüyo ağustos ayında bekleyen herkesin teyzesi olmasını istiyo bizim susam dün bana öle dedi
öpüyorum hepinizi gelincede yazarım byy
kızlar şunun şurasında 3 gün yok oldum maşallah coşmuşsunuz bende gittim bi 3 gün görümcemde kaldım dün gece eve döndük iki saat sonra ilk randevumuza gitcez gerçi bebiş ile tanışamıcaz ama olsun en azından varlığını bilcez onu hissetcez bu arada bebişime şimdilik isim buldum ondan bahsederken bebek demiyoruz artık onun adı artık susam heheheh susam dicez ona şimdilik teyzelerini çok öpüyo ağustos ayında bekleyen herkesin teyzesi olmasını istiyo bizim susam dün bana öle dedi
öpüyorum hepinizi gelincede yazarım byy
hee ya biraz cenemiz düstü bu hafta 😀 oyy bebegini pardon susamini göreceksin cok güzel ben daha 3 hafta bekliycem buarada susam cok güzel dualar ediyo annesi 🙂 gelince grsrz cnm dikkat et kendine
Günaydin fistiklar..... hayirli cumalar...... bi haftayi yine devirdik 🙂
sammy ha cim benimkinin ismide civciv 🙂
kizlar benim ablam olacak garu 🙂 hala bebeklerin ismine karar verememis, had dogurdu ha dogurucak... ben bugün bi el atcam bu i$e, antik antik isimler düsünüyor 🙂 sizinde akliniza manasi güzel bi isim gelirse benimle paylasin lütfen, kiz erkek fark etmez, elimizde iki kiz bi erkek mevcud 🙂
Günaydın emine, isim arıyorsun sanırım. Geçenlerde ben de epey aradım . Benim de erkek yeğenim olacak. Sonra isme karar verdiler diye listeyi attım🙁Klasik isim mi olacak yoksa antik antik mi canım. Ay bayılıyorum isim aramaya ya. Benim oğlum olursa isim hazır. Kıza da karar verdim gibi🙂)))))))))))
Günaydın emine, isim arıyorsun sanırım. Geçenlerde ben de epey aradım . Benim de erkek yeğenim olacak. Sonra isme karar verdiler diye listeyi attım🙁Klasik isim mi olacak yoksa antik antik mi canım. Ay bayılıyorum isim aramaya ya. Benim oğlum olursa isim hazır. Kıza da karar verdim gibi🙂)))))))))))
valla canim bizimkiler Manasi güzel olsun anlami olsun istiyorlar...
ben begüm betül bekir önerdim istemediler 🙂 bugünde bi kac isim bulayimda söyliyim, yoksa cocuklar isimsiz kalcak 🙂
bende cok severim isim aramayi 🙂 baskalarina bulmak kolay ama kendime bulamiyorum 🙂