Evet, ilk zorlukları kadın bedenine girer girmez başlıyormuş, kadın bedeni spermleri yabancı maddeler gibi algılayıp spermleri öldürmeye başlıyorlarmış ve hatta çoğunu da öldürürlermiş, sağ kalmayı başaranlarında bir çoğu yollarda kendiliğinden ölürlermiş, işte artık geriye kalanların bir tanesi döllemeyi başarır mış mış mış....
Evet,bende okudum bunlari.Tek teselli kaynagi yumurtlama zamani kadin vücudu onlari seker ve protein gibi seylerle besleyebiliyormus.O yabanci madde gibi algilamaya karsi en iyi ilacsa bol calismakmis😀Böylece kadin vücudu spermlere alisip yabanci madde gibi algilamaktan vazgecermis😀Hatta birde söyle bisey okumustum,her gün iliskiden gpn asiri daha iyi diye sperm kalitesi acisindan.Tam aksini okudum bugün.Ne kadar cok yasanirsa iliski sperm kalitesi o kadar iyi olurmus.Ooff,of😀
Hadi kızlar bende çıkıyorum,
Emine kestane görürsem bi yerlerde alıcam ve adresini verirsin gönderirim ok tatlım...
Öptüm hepinizi.. beni özleyin anacım byyyyyyyyyyy.....
Hadi kızlar bende çıkıyorum,
Emine kestane görürsem bi yerlerde alıcam ve adresini verirsin gönderirim ok tatlım...
Öptüm hepinizi.. beni özleyin anacım byyyyyyyyyyy.....
Benzesiinn😀Senden iyisini mi bulacak benzemek icin😀Ne güzel neseli birisin,ortaligi kasip kavuruyorsun masallah.Zaten kiz spermler daha fazla yasiyorsa bu ay tutarsa eger büyük ihtimalle kizim olur
Eminecim,bende cikiyorum tatlim.Benim oglan geldi,pc yi istiyor.Bende bu arada islerimi hallederim bari.Cok öpüyorum seni.Kendine ve bebisine iyi bak.Grsrz...