Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

inş gelir cnm biran önce o gelincede kimseyi düşünemiyosun zaten

inş canım benimmm yaa bak buna çok sevindim en azından bebiş olunca bitecekse bütünm dertler ne güzel

canmmmm benimmmmmmmm ya fıstıklık yapmayın bak bebişle birlikte yerim sizi hee

aminnn canım benim geçti ağlamıyorum siz varya siz insanı ağlamaya bile koymuyonuz hemen neşelendiriyosuz yaaa

bitanem çok haklsın ama işde çıkmıyo azımdan ksss benim yüzümden biri üzülürse ben daha çok üzülüyorum vede uyuyamıyorum bile biri bana küsse ben günlerce uykusuz kalırım nasıl bir tipim ya benn

abooowwwwwwwwww bitanem eli maşalı melek seni tırstım senden arada benide dövmeyesin gülüm dur ben kenara çekilim :meri:

ayşegül sen de mi görümcelerle derttesin.ben cuma günü ilk kez açtım ağzımı yumdum gözümü carladım hiçbişey diyemediler haklısın haklısın dediler sadece.hep susuyordum hep alttan alıyordum.kötülükten yapmıyorlardı o yüzden farkında değillerdi yaptıklarının artık farkına vardılar inşaallah herşeyi söyledim.içimde ne varsa hepsini.susunca kıymetsizleşiyorsun arada dişini göstereceksin.ben yapamıyordum.hamişliğin verdiği tahammülsüzlük ve gözü karalıkla yaptım he he he

dolmus tasmis buraaa, hamis olmayanlar tez zamanda hamislik haberleri verirsin burdan insallah, okadar iyi anliyorum ki seni malum bende 2,5 yil bekledim bebegimi...🙂 rabbim zamanini biliyo üzülmeyin strese girmeyin olur mu

hoşgeldin canım nasılsınn aminnnnn inş inş rabbim hepimize nasip etsin inş siz hamişlerede kolay ve hayırlı doğumlar nsasip etsin

ben arkadaşlarımın üzülmesine asla dayanamam üzenide üzerimm hııı ona göre

ha şöyle bırak belirti felan aramayı testleri önceden mi yapsam takıntısını çık rahatla yaww arkadaşım olacaksa olur zaten Rabbim biliyor zamanını:meri: