Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

yaz günesı canım benım çok geçmıs olsun aman dıkkat edın bu havalarda ınsanı hasta edıyo ben çok bunalıyorum Allah ım yardım etsın hepımıze

görümcem bozdu gülüm ya hemde sinirlerimi alt üst etti insan sessiz sakin olunca üstüne çok geliyolar eltime hiç bişey yapamıyolar
canım yeri ve zamanıgeldikçe sende konuş ezdirme kendini sessiz kalman bence doğru değil

maaşallah büyüsün tabi baya oldu demi artık evine geldiğine göre daha sık görüşürüz galiba kendinede tatlı bebişinede iyi bak annesi

canım bak sen hep milletten belirti sorup sonra bende varmı yokmu diye için içini yiyor bukadar kasma kendini böyle yapman sana zarar bak sonra olmayınca çok üzülüyosun canım arkadaşım benimde reglim senden 1 gün sonra olmazsa doktor rahim filmi dedi 18gün verdi gidip çekilecem sende korkma bence ve kafaya takmamak için uğraş emi canım🙂

canım benim ya senin gibi tatlı meleklerin yanında insan nasılda iyi hisediyo hemen iyiki varsınız canımmmmmmmmmmmmmmm
o senin datluluğun canımcım hem senin gibi iyi yürekli birini nasıl üzüyolar anlamıyom haa ahaa çözüm buldumm!!! çekil bakimm ben köteği aldım geliyom nerde o görümcelerr:nur:

evet hamilelikler farklı belirtiler taşıyor.
rica ederim ne demek 🙂 amiiinnnn inşallah, allah senin de gönlünün muradını versin inşallah.
test yapma daha çok erken, çıkmaz. reglin geçsin hele ondan sonra yaparsın.
hakkında hayırlısı olsun inşallah. görüşürüz

dolmus tasmis buraaa, hamis olmayanlar tez zamanda hamislik haberleri verirsin burdan insallah, okadar iyi anliyorum ki seni malum bende 2,5 yil bekledim bebegimi...🙂 rabbim zamanini biliyo üzülmeyin strese girmeyin olur mu