Bir gece herkes uyurken benim uykum kaçmış ve siteye girerek burda hepinize kısa bir dörtlük yazmıştım, haaa şimdi sorarsan hatırlamıyorum bu dörtlüğün tamamını ama, bebeklerimizin yüzlerimize konduracağı öpücüklerle yanaklarımızda goncagüllerin açacağı gibi bir şeydi...
Evet bebeklerimiz dünyaya gözlerini açıp tenlerini yanaklarımıza sürdüğümüzde işte o zaman dünyanın en güzel gülleri açacık yanaklarımızda, hatta tüm bedenimizde ve ruhumuzda...
Akşam varya çok komik, benimki sıcaktan bunalmış, afedersiniz yarıçıplak yattı, bide misafirimiz var, hemen uyuycam dedi, NE UYUMASI dedim kalk çalıcaz, 😀 ya bu gece olmasa olmaz mı dedi, OLMAZ dedim tam önemli günlerdeyiz, hani yani zorlaaaa resmen çok komikti ama...
doğru diyorsun.... bu sitedeki desteği gerçek hayatta bulmak çoookk zor.
kimsenin içten içe ne düşündüğünü hesaplayamıyorsun. ama burda herkesin amacı aynı olduğu için kimsenin içinde art niyet yok...
her zaman yanındayım canım benimmm
Sağol tatlım benim, inan gerçek hyatta bu kadarçok hamle kalmak ve hamilelelikle yada bebekle ilgili başka biri ile konuşsam beni kimse dinlemez yana sıkılır...
Akşam varya çok komik, benimki sıcaktan bunalmış, afedersiniz yarıçıplak yattı, bide misafirimiz var, hemen uyuycam dedi, NE UYUMASI dedim kalk çalıcaz, 😀 ya bu gece olmasa olmaz mı dedi, OLMAZ dedim tam önemli günlerdeyiz, hani yani zorlaaaa resmen çok komikti ama...