en büyük destekçilerim sizlersiniz bu konuda inanın bana, hiç kimseye bu kadar açık ve net olamıyorum, anlatamıyorum, konuşamıyorum, bazı ufak şeyler dışında, ama burada sizlerle öyle rahatımki, belkide bununda etkisi çok fazla, bu pozitifliğimi başka hiç kimseye yansatmıyorum, kendim dışında..
canım bu topiğin en sevdiğim yönü bu zaten okadar doğalki ve paylaşım tek yönlü değil bizler aynı yolun yolcularıyız ve birbirimizle ağlayıp birbirimizle gülüyoruz buda bizleri insan kılan yönümüz zaten bende sizlerden çok destek gördüm çok rahatlattınız ve dediğin gibi kimseye diyemediklerimi dediğim sırdaşlarım oldunuz
aminnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhh canım ben de sendeki değişikliği hissediyorum. bu ay olmasa bile çooookkk az kaldı inşallah.
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
oh ne güzel, burası da bulutlu o yüzden çok bunaltıcı değil. yok canım evliliğimin 11. ayında korunmayı bıraktık ama nisanda geldi meleğim yani 10. ayda. kısmet yani.
en büyük destekçilerim sizlersiniz bu konuda inanın bana, hiç kimseye bu kadar açık ve net olamıyorum, anlatamıyorum, konuşamıyorum, bazı ufak şeyler dışında, ama burada sizlerle öyle rahatımki, belkide bununda etkisi çok fazla, bu pozitifliğimi başka hiç kimseye yansatmıyorum, kendim dışında..
doğru diyorsun.... bu sitedeki desteği gerçek hayatta bulmak çoookk zor.
kimsenin içten içe ne düşündüğünü hesaplayamıyorsun. ama burda herkesin amacı aynı olduğu için kimsenin içinde art niyet yok...
her zaman yanındayım canım benimmm
Akşam varya çok komik, benimki sıcaktan bunalmış, afedersiniz yarıçıplak yattı, bide misafirimiz var, hemen uyuycam dedi, NE UYUMASI dedim kalk çalıcaz, 😀 ya bu gece olmasa olmaz mı dedi, OLMAZ dedim tam önemli günlerdeyiz, hani yani zorlaaaa resmen çok komikti ama...