Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım şu anda ezan okunuyor Allahım bizi duysun dualarımızı kabul etsin inşallhhhhhhhhhh... diyorum ya bu ay değişik hissediyorum bebişe sanki bir adım kaldı...
aminnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhh canım ben de sendeki değişikliği hissediyorum. bu ay olmasa bile çooookkk az kaldı inşallah.
ben geldiiiiimmmm nasılmış bizim topiğin güllerii:meri:

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın

hoşbulduk mrs m.iyiyim canım bugün biraz yağmur yağdı serinledik.benimde 2009 evlilik yılı.canım sen hemen bebek istedinmi evlilikten sonra.

oh ne güzel, burası da bulutlu o yüzden çok bunaltıcı değil. yok canım evliliğimin 11. ayında korunmayı bıraktık ama nisanda geldi meleğim yani 10. ayda. kısmet yani.

2008 🙂 27.07.2008 Nikah 29.07.2008 Dügün 🙂
evlilik kaderlerimiz aynıymış... bizde ağustos 🙂

Amin sağol canım,

Valla doğrudur canım, aslında herkesin bir hayatı en az 1 ciltlik roman... bazen düşünüyorumda neler yaşamışım, neler ve kimler gelmiş geçmiş, hani yaşda 40 olunca... öhööööööö..

hoşbuldum canım.bu ay çok pozitifsin işallah canım ne zamandı adet tarihi.bu ay işallah yaklaştın bebişe.

Evet canım öyleyim valla, belkide Allahım hissettiriyor bana bu pozitifliği, ama olmazsa üzülecek miyim dersen... birz burulurum yine ama yine yeni ay yeni umut derim biraz unutkanım ben galiba :meri:

canım inşallah Rabbim dualarını duyar ve inşallah bu ay hamiş haberini alırız..

eeeee bu sıcağa okadar çalışma işe yarasın demiiii:meri::meri::meri:

en büyük destekçilerim sizlersiniz bu konuda inanın bana, hiç kimseye bu kadar açık ve net olamıyorum, anlatamıyorum, konuşamıyorum, bazı ufak şeyler dışında, ama burada sizlerle öyle rahatımki, belkide bununda etkisi çok fazla, bu pozitifliğimi başka hiç kimseye yansatmıyorum, kendim dışında..

yani bazen untmak iyidir canım.allahım sana kavuşturacak meleğine.azmin sonu zaferdir.DEVAMMMM

ayyyy çok teşşşekkür ederimm goncagül için 🙂
bide bebelerimiz gelsede yüzümüzde hepten gül açsa demi şimdi izgil burda olsaydı gül bahçesi olduk beyaww derdi

Bir gece herkes uyurken benim uykum kaçmış ve siteye girerek burda hepinize kısa bir dörtlük yazmıştım, haaa şimdi sorarsan hatırlamıyorum bu dörtlüğün tamamını ama, bebeklerimizin yüzlerimize konduracağı öpücüklerle yanaklarımızda goncagüllerin açacağı gibi bir şeydi...
Evet bebeklerimiz dünyaya gözlerini açıp tenlerini yanaklarımıza sürdüğümüzde işte o zaman dünyanın en güzel gülleri açacık yanaklarımızda, hatta tüm bedenimizde ve ruhumuzda...

izgilede

ben geldiiiiimmmm nasılmış bizim topiğin güllerii:meri:
Hosgeldin... hem calisip hem yazdigim icin.... gec kaliyorum 🙂

canım şu anda ezan okunuyor Allahım bizi duysun dualarımızı kabul etsin inşallhhhhhhhhhh... diyorum ya bu ay değişik hissediyorum bebişe sanki bir adım kaldı...
insallahh canim benim....

evlilik kaderlerimiz aynıymış... bizde ağustos 🙂

evt 🙂 ah ah ne yakisiklilar ne kaslilar istedide varmadim, kocami sectim 🙂 (artik kizlar doktora mühendise bakmiyor:meri: )

ay ben 23üm ama kocamla olan a$kimdan cooook cektim 🙂
40 da artik kesin benim belgeselimi cekerler 🙂

yani bazen untmak iyidir canım.allahım sana kavuşturacak meleğine.azmin sonu zaferdir.DEVAMMMM

Akşam varya çok komik, benimki sıcaktan bunalmış, afedersiniz yarıçıplak yattı, bide misafirimiz var, hemen uyuycam dedi, NE UYUMASI dedim kalk çalıcaz, 😀 ya bu gece olmasa olmaz mı dedi, OLMAZ dedim tam önemli günlerdeyiz, hani yani zorlaaaa resmen çok komikti ama...