canım şu anda ezan okunuyor Allahım bizi duysun dualarımızı kabul etsin inşallhhhhhhhhhh... diyorum ya bu ay değişik hissediyorum bebişe sanki bir adım kaldı...
canım şu anda ezan okunuyor Allahım bizi duysun dualarımızı kabul etsin inşallhhhhhhhhhh... diyorum ya bu ay değişik hissediyorum bebişe sanki bir adım kaldı...
oh ne güzel, burası da bulutlu o yüzden çok bunaltıcı değil. yok canım evliliğimin 11. ayında korunmayı bıraktık ama nisanda geldi meleğim yani 10. ayda. kısmet yani.
Valla doğrudur canım, aslında herkesin bir hayatı en az 1 ciltlik roman... bazen düşünüyorumda neler yaşamışım, neler ve kimler gelmiş geçmiş, hani yaşda 40 olunca... öhööööööö..
Evet canım öyleyim valla, belkide Allahım hissettiriyor bana bu pozitifliği, ama olmazsa üzülecek miyim dersen... birz burulurum yine ama yine yeni ay yeni umut derim biraz unutkanım ben galiba :meri:
ayyyy çok teşşşekkür ederimm goncagül için 🙂 bide bebelerimiz gelsede yüzümüzde hepten gül açsa demi şimdi izgil burda olsaydı gül bahçesi olduk beyaww derdi
aminnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhh canım ben de sendeki değişikliği hissediyorum. bu ay olmasa bile çooookkk az kaldı inşallah.
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
oh ne güzel, burası da bulutlu o yüzden çok bunaltıcı değil. yok canım evliliğimin 11. ayında korunmayı bıraktık ama nisanda geldi meleğim yani 10. ayda. kısmet yani.
en büyük destekçilerim sizlersiniz bu konuda inanın bana, hiç kimseye bu kadar açık ve net olamıyorum, anlatamıyorum, konuşamıyorum, bazı ufak şeyler dışında, ama burada sizlerle öyle rahatımki, belkide bununda etkisi çok fazla, bu pozitifliğimi başka hiç kimseye yansatmıyorum, kendim dışında..
Valla doğrudur canım, aslında herkesin bir hayatı en az 1 ciltlik roman... bazen düşünüyorumda neler yaşamışım, neler ve kimler gelmiş geçmiş, hani yaşda 40 olunca... öhööööööö..
Evet canım öyleyim valla, belkide Allahım hissettiriyor bana bu pozitifliği, ama olmazsa üzülecek miyim dersen... birz burulurum yine ama yine yeni ay yeni umut derim biraz unutkanım ben galiba :meri:
ayyyy çok teşşşekkür ederimm goncagül için 🙂 bide bebelerimiz gelsede yüzümüzde hepten gül açsa demi şimdi izgil burda olsaydı gül bahçesi olduk beyaww derdi
Bir gece herkes uyurken benim uykum kaçmış ve siteye girerek burda hepinize kısa bir dörtlük yazmıştım, haaa şimdi sorarsan hatırlamıyorum bu dörtlüğün tamamını ama, bebeklerimizin yüzlerimize konduracağı öpücüklerle yanaklarımızda goncagüllerin açacağı gibi bir şeydi...
Evet bebeklerimiz dünyaya gözlerini açıp tenlerini yanaklarımıza sürdüğümüzde işte o zaman dünyanın en güzel gülleri açacık yanaklarımızda, hatta tüm bedenimizde ve ruhumuzda...
Akşam varya çok komik, benimki sıcaktan bunalmış, afedersiniz yarıçıplak yattı, bide misafirimiz var, hemen uyuycam dedi, NE UYUMASI dedim kalk çalıcaz, 😀 ya bu gece olmasa olmaz mı dedi, OLMAZ dedim tam önemli günlerdeyiz, hani yani zorlaaaa resmen çok komikti ama...