LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Ağustos 2010 #12.131 Bizim de nikah ve nişan tarihimiz 11 ağustos ramazanın ilkg ünü olacak...
M mrs m. Daimi Üye Üye 5 Ağustos 2010 #12.132 senagül' Alıntı: slm kızlar nasılsınız bugün.eminecim nice nice yıllara... Genişletmek için tıkla ... selam canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın LALEZAR' Alıntı: Bizim de nikah ve nişan tarihimiz 11 ağustos ramazanın ilkg ünü olacak... Genişletmek için tıkla ... canımmmmm tebrik ederim, allah b irlikte daha nice yıllarınızı göstersin ve mutluluğunuza bebiş katsın inşallahhhhh
senagül' Alıntı: slm kızlar nasılsınız bugün.eminecim nice nice yıllara... Genişletmek için tıkla ... selam canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın LALEZAR' Alıntı: Bizim de nikah ve nişan tarihimiz 11 ağustos ramazanın ilkg ünü olacak... Genişletmek için tıkla ... canımmmmm tebrik ederim, allah b irlikte daha nice yıllarınızı göstersin ve mutluluğunuza bebiş katsın inşallahhhhh
LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Ağustos 2010 #12.133 Emine baya eskimişsiniz siz canım, nice mutlu, huzurlu uzun yıllara inşallah, tabiki bebişlerinizle .. 😀
Emine baya eskimişsiniz siz canım, nice mutlu, huzurlu uzun yıllara inşallah, tabiki bebişlerinizle .. 😀
LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Ağustos 2010 #12.134 mrs m.' Alıntı: selam canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın canımmmmm tebrik ederim, allah b irlikte daha nice yıllarınızı göstersin ve mutluluğunuza bebiş katsın inşallahhhhh Genişletmek için tıkla ... canım şu anda ezan okunuyor Allahım bizi duysun dualarımızı kabul etsin inşallhhhhhhhhhh... diyorum ya bu ay değişik hissediyorum bebişe sanki bir adım kaldı...
mrs m.' Alıntı: selam canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın canımmmmm tebrik ederim, allah b irlikte daha nice yıllarınızı göstersin ve mutluluğunuza bebiş katsın inşallahhhhh Genişletmek için tıkla ... canım şu anda ezan okunuyor Allahım bizi duysun dualarımızı kabul etsin inşallhhhhhhhhhh... diyorum ya bu ay değişik hissediyorum bebişe sanki bir adım kaldı...
sılam_nisa Hamiş Melek 5 Ağustos 2010 #12.136 ben geldiiiiimmmm nasılmış bizim topiğin güllerii:meri:
S senagül Üye Üye 5 Ağustos 2010 #12.137 hoşbulduk mrs m.iyiyim canım bugün biraz yağmur yağdı serinledik.benimde 2009 evlilik yılı.canım sen hemen bebek istedinmi evlilikten sonra.
hoşbulduk mrs m.iyiyim canım bugün biraz yağmur yağdı serinledik.benimde 2009 evlilik yılı.canım sen hemen bebek istedinmi evlilikten sonra.
eminegelin Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2010 #12.138 mrs m.' Alıntı: eveeetttt 2002 bizim yılımızzzzz , kocalarımızla tanıştığımız yıl 🙂 peki hangi yılda evlendiniz? biz 2008 de. Genişletmek için tıkla ... 2008 🙂 27.07.2008 Nikah 29.07.2008 Dügün 🙂 LALEZAR' Alıntı: Ne yazmıştım kız unutmuşum.. Genişletmek için tıkla ... gece uyuyamiyorum hem sicak hemde calismaktan 🙂 böyle birsey yazmistin... senagül' Alıntı: slm kızlar nasılsınız bugün.eminecim nice nice yıllara... Genişletmek için tıkla ... Sagol canim.. LALEZAR' Alıntı: Bizim de nikah ve nişan tarihimiz 11 ağustos ramazanın ilkg ünü olacak... Genişletmek için tıkla ... ayyy 11.08 benim ilk hala oldugum gün, i$e ilk basladigim gün 🙂 nice nice yillara canim benim... LALEZAR' Alıntı: Emine baya eskimişsiniz siz canım, nice mutlu, huzurlu uzun yıllara inşallah, tabiki bebişlerinizle .. 😀 Genişletmek için tıkla ... sagol canim.... eskidik yaa sorma ama bu güne zor geldik, yazsam 3 cilt roman, ceksem 2 sezonluk dizi olur 🙂
mrs m.' Alıntı: eveeetttt 2002 bizim yılımızzzzz , kocalarımızla tanıştığımız yıl 🙂 peki hangi yılda evlendiniz? biz 2008 de. Genişletmek için tıkla ... 2008 🙂 27.07.2008 Nikah 29.07.2008 Dügün 🙂 LALEZAR' Alıntı: Ne yazmıştım kız unutmuşum.. Genişletmek için tıkla ... gece uyuyamiyorum hem sicak hemde calismaktan 🙂 böyle birsey yazmistin... senagül' Alıntı: slm kızlar nasılsınız bugün.eminecim nice nice yıllara... Genişletmek için tıkla ... Sagol canim.. LALEZAR' Alıntı: Bizim de nikah ve nişan tarihimiz 11 ağustos ramazanın ilkg ünü olacak... Genişletmek için tıkla ... ayyy 11.08 benim ilk hala oldugum gün, i$e ilk basladigim gün 🙂 nice nice yillara canim benim... LALEZAR' Alıntı: Emine baya eskimişsiniz siz canım, nice mutlu, huzurlu uzun yıllara inşallah, tabiki bebişlerinizle .. 😀 Genişletmek için tıkla ... sagol canim.... eskidik yaa sorma ama bu güne zor geldik, yazsam 3 cilt roman, ceksem 2 sezonluk dizi olur 🙂
S senagül Üye Üye 5 Ağustos 2010 #12.139 LALEZAR' Alıntı: Senacım sende hoş geldin tatlım.. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum canım.bu ay çok pozitifsin işallah canım ne zamandı adet tarihi.bu ay işallah yaklaştın bebişe.
LALEZAR' Alıntı: Senacım sende hoş geldin tatlım.. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum canım.bu ay çok pozitifsin işallah canım ne zamandı adet tarihi.bu ay işallah yaklaştın bebişe.
LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Ağustos 2010 #12.140 sılam_nisa' Alıntı: ben geldiiiiimmmm nasılmış bizim topiğin güllerii:meri: Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin sende topiğin goncagülü
sılam_nisa' Alıntı: ben geldiiiiimmmm nasılmış bizim topiğin güllerii:meri: Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin sende topiğin goncagülü