LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Ağustos 2010 #12.121 mrs m.' Alıntı: sağol canım bizde iyiyiz... slm canımmm hşgeldin iidir sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Valla bugün dehşet bir baş ağrım var, kaç gecedir doğru dürüst uyku yok tabikide, sıcak bi yandan çalışmalar bi yandar
mrs m.' Alıntı: sağol canım bizde iyiyiz... slm canımmm hşgeldin iidir sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Valla bugün dehşet bir baş ağrım var, kaç gecedir doğru dürüst uyku yok tabikide, sıcak bi yandan çalışmalar bi yandar
M mrs m. Daimi Üye Üye 5 Ağustos 2010 #12.122 LALEZAR' Alıntı: Valla bugün dehşet bir baş ağrım var, kaç gecedir doğru dürüst uyku yok tabikide, sıcak bi yandan çalışmalar bi yandar Genişletmek için tıkla ... 🙂 kıyamam sanaaaaa, olacak o kadar herşey bebiş için haaaa 🙂
LALEZAR' Alıntı: Valla bugün dehşet bir baş ağrım var, kaç gecedir doğru dürüst uyku yok tabikide, sıcak bi yandan çalışmalar bi yandar Genişletmek için tıkla ... 🙂 kıyamam sanaaaaa, olacak o kadar herşey bebiş için haaaa 🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 5 Ağustos 2010 #12.123 sende hosgeldin lalezar, ay bi uykum geldi gece 10 saat uyudugum yetmedi biraksalar yine uyucam 🙂
eminegelin Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2010 #12.124 LALEZAR' Alıntı: Valla bugün dehşet bir baş ağrım var, kaç gecedir doğru dürüst uyku yok tabikide, sıcak bi yandan çalışmalar bi yandar Genişletmek için tıkla ... Sicakta calismak zaten cok zor oluyor, ter icinde kaliyor insan :meri: kiz varya dünya i$im var, yazdigin hosuma gitti dayanamdim yazdim 🙂 herkeze tekrar slm buarada...
LALEZAR' Alıntı: Valla bugün dehşet bir baş ağrım var, kaç gecedir doğru dürüst uyku yok tabikide, sıcak bi yandan çalışmalar bi yandar Genişletmek için tıkla ... Sicakta calismak zaten cok zor oluyor, ter icinde kaliyor insan :meri: kiz varya dünya i$im var, yazdigin hosuma gitti dayanamdim yazdim 🙂 herkeze tekrar slm buarada...
M mrs m. Daimi Üye Üye 5 Ağustos 2010 #12.125 eminegelin' Alıntı: Sicakta calismak zaten cok zor oluyor, ter icinde kaliyor insan :meri: kiz varya dünya i$im var, yazdigin hosuma gitti dayanamdim yazdim 🙂 herkeze tekrar slm buarada... Genişletmek için tıkla ... selam canım, tanışma yılınız kutlu olsunnnn, kız bizde 8 sene önce tanışmıştık 🙂
eminegelin' Alıntı: Sicakta calismak zaten cok zor oluyor, ter icinde kaliyor insan :meri: kiz varya dünya i$im var, yazdigin hosuma gitti dayanamdim yazdim 🙂 herkeze tekrar slm buarada... Genişletmek için tıkla ... selam canım, tanışma yılınız kutlu olsunnnn, kız bizde 8 sene önce tanışmıştık 🙂
eminegelin Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2010 #12.126 mrs m.' Alıntı: selam canım, tanışma yılınız kutlu olsunnnn, kız bizde 8 sene önce tanışmıştık 🙂 Genişletmek için tıkla ... sagol canim... kiz bu 2002 yili ikimizinde hayatini degistirmis 🙂
mrs m.' Alıntı: selam canım, tanışma yılınız kutlu olsunnnn, kız bizde 8 sene önce tanışmıştık 🙂 Genişletmek için tıkla ... sagol canim... kiz bu 2002 yili ikimizinde hayatini degistirmis 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Ağustos 2010 #12.127 mrs m.' Alıntı: 🙂 kıyamam sanaaaaa, olacak o kadar herşey bebiş için haaaa 🙂 Genişletmek için tıkla ... evet canım herşey bebiş için, ilaç içtim bakalım inşallah iyi gelir... CaRiZmA' Alıntı: sende hosgeldin lalezar, ay bi uykum geldi gece 10 saat uyudugum yetmedi biraksalar yine uyucam 🙂 Genişletmek için tıkla ... H. buldum canım... valla bende uyudum uyuycam...
mrs m.' Alıntı: 🙂 kıyamam sanaaaaa, olacak o kadar herşey bebiş için haaaa 🙂 Genişletmek için tıkla ... evet canım herşey bebiş için, ilaç içtim bakalım inşallah iyi gelir... CaRiZmA' Alıntı: sende hosgeldin lalezar, ay bi uykum geldi gece 10 saat uyudugum yetmedi biraksalar yine uyucam 🙂 Genişletmek için tıkla ... H. buldum canım... valla bende uyudum uyuycam...
M mrs m. Daimi Üye Üye 5 Ağustos 2010 #12.128 eminegelin' Alıntı: sagol canim... kiz bu 2002 yili ikimizinde hayatini degistirmis 🙂 Genişletmek için tıkla ... eveeetttt 2002 bizim yılımızzzzz , kocalarımızla tanıştığımız yıl 🙂 peki hangi yılda evlendiniz? biz 2008 de. LALEZAR' Alıntı: evet canım herşey bebiş için, ilaç içtim bakalım inşallah iyi gelir... Genişletmek için tıkla ... inşallaaahhhhh canımmmm dualarım seninleeee
eminegelin' Alıntı: sagol canim... kiz bu 2002 yili ikimizinde hayatini degistirmis 🙂 Genişletmek için tıkla ... eveeetttt 2002 bizim yılımızzzzz , kocalarımızla tanıştığımız yıl 🙂 peki hangi yılda evlendiniz? biz 2008 de. LALEZAR' Alıntı: evet canım herşey bebiş için, ilaç içtim bakalım inşallah iyi gelir... Genişletmek için tıkla ... inşallaaahhhhh canımmmm dualarım seninleeee
LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Ağustos 2010 #12.129 eminegelin' Alıntı: Sicakta calismak zaten cok zor oluyor, ter icinde kaliyor insan :meri: kiz varya dünya i$im var, yazdigin hosuma gitti dayanamdim yazdim 🙂 herkeze tekrar slm buarada... Genişletmek için tıkla ... Ne yazmıştım kız unutmuşum..
eminegelin' Alıntı: Sicakta calismak zaten cok zor oluyor, ter icinde kaliyor insan :meri: kiz varya dünya i$im var, yazdigin hosuma gitti dayanamdim yazdim 🙂 herkeze tekrar slm buarada... Genişletmek için tıkla ... Ne yazmıştım kız unutmuşum..