Doğru arkadaşlar tüp bebek de bir çözümkendimi hazır hissettiğimde deneyeceğim sanırım tüp bebeği.
Moralim bozuk değil İzgilciğim. Rabbim kısmet etmişse olur.
Arkadaşlar benim çıkmam lazım.
Tüm kalbimle diliyorum ki Yüce rabbim hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı ve onları ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin. Hepinizi öpüyorum.
aminn bitanem inş seninkide tutar ya gerçekten regl tarihlerimide değiştirdi klomen bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bana baya sancı yaptı geçen ayda böylke sancı yaptı ama lgilenmiyorum sancıyla sonucu güzel olsunda değer
amnnnnn meleğim inş nasip edecek inşşş biz hep böyle umutlu ve pozitif olalımki bebişler rahat rahat yerleşsin rahmimize allahın cc izniyle
Doğru arkadaşlar tüp bebek de bir çözümkendimi hazır hissettiğimde deneyeceğim sanırım tüp bebeği.
Tüm kalbimle diliyorum ki Yüce rabbim hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı ve onları ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin. Hepinizi öpüyorum.
kıssss pirenses afyon yanıyo dedin hava bulut yaptı kıııı
sizin orasıda bulutlandımı oohhhh hafiften hafiftende esmeye başladı oohhhh
yoksa bu laranın taaaaa alamanyadan gönderdiği serinlikmi
yok bitanem bende yumurtlama problemi çok şükür ben tam günümde opluyorum hep ama günümden üç gün önce oldum sonra 18 gün geçti tekrar oldum anlamadım gitti dr baktı bişeyin yok dedi bakalım belkid hamiş kalnmam yakınlaşmışdr ondan bozulmuşdur düzenim tatlımm
günde iki tane beş gün kullanıyosun