A aslıgökçe Hamiş Melek 4 Mayıs 2010 #101 tatlı cadım' Alıntı: ıyıyım canım sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim canım yeni topic hoşuna gittimii
tatlı cadım' Alıntı: ıyıyım canım sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim canım yeni topic hoşuna gittimii
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2010 #102 aslıgökçe' Alıntı: kızlar yaaa pirensese noldu sildirdimi kendini merak ettim Genişletmek için tıkla ... bende çok merak ediyorum yaaaaaaaa kendini silip gittmiş keşke gelse çok üzgün demekki
aslıgökçe' Alıntı: kızlar yaaa pirensese noldu sildirdimi kendini merak ettim Genişletmek için tıkla ... bende çok merak ediyorum yaaaaaaaa kendini silip gittmiş keşke gelse çok üzgün demekki
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #103 aslıgökçe' Alıntı: bende iyiyim canım yeni topic hoşuna gittimii Genişletmek için tıkla ... canım guzel olmus ama nebıleyım dıger tarafa alısınca tuhaf geldıama ıkı tarafada gırmek gerekecekkk yawwww yarımız orda kalmısss
aslıgökçe' Alıntı: bende iyiyim canım yeni topic hoşuna gittimii Genişletmek için tıkla ... canım guzel olmus ama nebıleyım dıger tarafa alısınca tuhaf geldıama ıkı tarafada gırmek gerekecekkk yawwww yarımız orda kalmısss
A aslıgökçe Hamiş Melek 4 Mayıs 2010 #104 ayşegüüll' Alıntı: bende çok merak ediyorum yaaaaaaaa kendini silip gittmiş keşke gelse çok üzgün demekki Genişletmek için tıkla ... heralde çok merak ettim ama noldu acaba
ayşegüüll' Alıntı: bende çok merak ediyorum yaaaaaaaa kendini silip gittmiş keşke gelse çok üzgün demekki Genişletmek için tıkla ... heralde çok merak ettim ama noldu acaba
izgil85 Hamiş Melek 4 Mayıs 2010 #105 ayşegüüll' Alıntı: oyyyy canım benim ya neler yaptın bir nlatsana bitanem incir yediğini biliyorumsadece yaa listeyi baştan yapalım bence sadece kendimiz olduğpumuz bir liste olsun Genişletmek için tıkla ... evet evet sadece biz olalım sil baştan herkes fikir beyan etsin öleee olsun topiğe terleşene kadar birkaçgün gececek sanırım hheehheee tatlı cadım' Alıntı: kızlarrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... selam canııııım
ayşegüüll' Alıntı: oyyyy canım benim ya neler yaptın bir nlatsana bitanem incir yediğini biliyorumsadece yaa listeyi baştan yapalım bence sadece kendimiz olduğpumuz bir liste olsun Genişletmek için tıkla ... evet evet sadece biz olalım sil baştan herkes fikir beyan etsin öleee olsun topiğe terleşene kadar birkaçgün gececek sanırım hheehheee tatlı cadım' Alıntı: kızlarrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... selam canııııım
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #106 ayşegüüll' Alıntı: bende çok merak ediyorum yaaaaaaaa kendini silip gittmiş keşke gelse çok üzgün demekki Genişletmek için tıkla ... aysegullllllllllllll naberrrrrrrrrrrrrrr kısssssssssssssss nıye selam vermıyon bakayım sen?
ayşegüüll' Alıntı: bende çok merak ediyorum yaaaaaaaa kendini silip gittmiş keşke gelse çok üzgün demekki Genişletmek için tıkla ... aysegullllllllllllll naberrrrrrrrrrrrrrr kısssssssssssssss nıye selam vermıyon bakayım sen?
izgil85 Hamiş Melek 4 Mayıs 2010 #107 tatlı cadım' Alıntı: canım guzel olmus ama nebıleyım dıger tarafa alısınca tuhaf geldıama ıkı tarafada gırmek gerekecekkk yawwww yarımız orda kalmısss Genişletmek için tıkla ... evet öleee oldu ama olsun... biraz zaman alacak alışmak hheehheee nasılsın gülüüüm yatıyonmu hep
tatlı cadım' Alıntı: canım guzel olmus ama nebıleyım dıger tarafa alısınca tuhaf geldıama ıkı tarafada gırmek gerekecekkk yawwww yarımız orda kalmısss Genişletmek için tıkla ... evet öleee oldu ama olsun... biraz zaman alacak alışmak hheehheee nasılsın gülüüüm yatıyonmu hep
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #108 izgil85' Alıntı: evet evet sadece biz olalım sil baştan herkes fikir beyan etsin öleee olsun topiğe terleşene kadar birkaçgün gececek sanırım hheehheee selam canııııım Genişletmek için tıkla ... nasılsın bakalım ıncır guzelıııııı......ne hıssedıyosun anlat bakayım?
izgil85' Alıntı: evet evet sadece biz olalım sil baştan herkes fikir beyan etsin öleee olsun topiğe terleşene kadar birkaçgün gececek sanırım hheehheee selam canııııım Genişletmek için tıkla ... nasılsın bakalım ıncır guzelıııııı......ne hıssedıyosun anlat bakayım?
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #110 izgil85' Alıntı: evet öleee oldu ama olsun... biraz zaman alacak alışmak hheehheee nasılsın gülüüüm yatıyonmu hep Genişletmek için tıkla ... evet ıkı gune alısırız.....yok canım yatmıyorum esımle yatıp esımle kalkıyorum...sabah kahvaltı hazırlıyorum esım gıtmeden bende yemıs oluyorum yoksa yıyemem cunku hemde kocısım yesın dıye sonra bılgısayarın basında yada tv karsısında oturuyorum yemek yapıyorum daha yatamadım yawwww havada guzel ya yatasım gelmıyo gunesı ızlemek guzel oluyo
izgil85' Alıntı: evet öleee oldu ama olsun... biraz zaman alacak alışmak hheehheee nasılsın gülüüüm yatıyonmu hep Genişletmek için tıkla ... evet ıkı gune alısırız.....yok canım yatmıyorum esımle yatıp esımle kalkıyorum...sabah kahvaltı hazırlıyorum esım gıtmeden bende yemıs oluyorum yoksa yıyemem cunku hemde kocısım yesın dıye sonra bılgısayarın basında yada tv karsısında oturuyorum yemek yapıyorum daha yatamadım yawwww havada guzel ya yatasım gelmıyo gunesı ızlemek guzel oluyo