ecce Hamiş Melek 6 Mayıs 2010 #1.181 dilegimmm' Alıntı: [sıze=3]buraya demir atmışlar şimdilik :d inş.kalıcı olur....[/sıze] Genişletmek için tıkla ... inşallah cnm ya bende diorum nerde bunlar nie girmiolar meyersem yeni topik bulmuşlar:d:d
dilegimmm' Alıntı: [sıze=3]buraya demir atmışlar şimdilik :d inş.kalıcı olur....[/sıze] Genişletmek için tıkla ... inşallah cnm ya bende diorum nerde bunlar nie girmiolar meyersem yeni topik bulmuşlar:d:d
Bilgemelek Aktif Üye Üye 6 Mayıs 2010 #1.182 dentnurse' Alıntı: kızlar nerdesiniz bilgemelek ordamısın Genişletmek için tıkla ... burdayımmmmm dilegimmm' Alıntı: sende bebiş var ondandır bendede vardır belki Genişletmek için tıkla ... heheee sende de var 😀 ecce' Alıntı: Buldum sonunda sizi:d:d:d bende diom nere gitii bzim kızlar meyersem burdalarmış:d Genişletmek için tıkla ... canım senin günün neydi listeyi dğzelteyim derken en alttaki silinmiş sen vardın dimi dilegimmm' Alıntı: bozmak istememiştim ama neyse hakkaten nebiçim hatunsun yahu 😀 inş. vardır canım çok istiyorum Allah biliyor... Genişletmek için tıkla ... söylemşimiydim adaşımmm,sen hamilesinnn
dentnurse' Alıntı: kızlar nerdesiniz bilgemelek ordamısın Genişletmek için tıkla ... burdayımmmmm dilegimmm' Alıntı: sende bebiş var ondandır bendede vardır belki Genişletmek için tıkla ... heheee sende de var 😀 ecce' Alıntı: Buldum sonunda sizi:d:d:d bende diom nere gitii bzim kızlar meyersem burdalarmış:d Genişletmek için tıkla ... canım senin günün neydi listeyi dğzelteyim derken en alttaki silinmiş sen vardın dimi dilegimmm' Alıntı: bozmak istememiştim ama neyse hakkaten nebiçim hatunsun yahu 😀 inş. vardır canım çok istiyorum Allah biliyor... Genişletmek için tıkla ... söylemşimiydim adaşımmm,sen hamilesinnn
Mavişim Hamiş Melek 6 Mayıs 2010 #1.183 neyse kimse yazmıyor ben cıkıyorum o zaman iyi akşamlar sizlere
Bilgemelek Aktif Üye Üye 6 Mayıs 2010 #1.184 dentnurse' Alıntı: neyse kimse yazmıyor ben cıkıyorum o zaman iyi akşamlar sizlere Genişletmek için tıkla ... yazdım ya canım burdayım diye 🙂
dentnurse' Alıntı: neyse kimse yazmıyor ben cıkıyorum o zaman iyi akşamlar sizlere Genişletmek için tıkla ... yazdım ya canım burdayım diye 🙂
M meryem214434 Aktif Üye Üye 6 Mayıs 2010 #1.185 dilegimmm' Alıntı: bozmak istememiştim ama neyse hakkaten nebiçim hatunsun yahu 😀 inş. vardır canım çok istiyorum Allah biliyor... Genişletmek için tıkla ... evet ya çocuğa da kötü örnek olacam.Bi de eğitimciyim güya :meri: medeni ol meryem biraz.selam verilir konuya öyle dalınır.bi daha olmasın otur. inşaallah vardır canım bugün kaçıncı günün?
dilegimmm' Alıntı: bozmak istememiştim ama neyse hakkaten nebiçim hatunsun yahu 😀 inş. vardır canım çok istiyorum Allah biliyor... Genişletmek için tıkla ... evet ya çocuğa da kötü örnek olacam.Bi de eğitimciyim güya :meri: medeni ol meryem biraz.selam verilir konuya öyle dalınır.bi daha olmasın otur. inşaallah vardır canım bugün kaçıncı günün?
dilegimmm Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #1.186 Bilgemelek' Alıntı: burdayımmmmm heheee sende de var 😀 ay innnşşşaaalhhhhhh, söylemşimiydim adaşımmm,sen hamilesinnn Genişletmek için tıkla ... sen soktun zaten aklıma 😀 dentnurse' Alıntı: neyse kimse yazmıyor ben cıkıyorum o zaman iyi akşamlar sizlere Genişletmek için tıkla ... kız yazıyoruzya delüü....
Bilgemelek' Alıntı: burdayımmmmm heheee sende de var 😀 ay innnşşşaaalhhhhhh, söylemşimiydim adaşımmm,sen hamilesinnn Genişletmek için tıkla ... sen soktun zaten aklıma 😀 dentnurse' Alıntı: neyse kimse yazmıyor ben cıkıyorum o zaman iyi akşamlar sizlere Genişletmek için tıkla ... kız yazıyoruzya delüü....
ecce Hamiş Melek 6 Mayıs 2010 #1.188 bilgemelek' Alıntı: burdayımmmmm heheee sende de var :d canım senin günün neydi listeyi dğzelteyim derken en alttaki silinmiş sen vardın dimi söylemşimiydim adaşımmm,sen hamilesinnn Genişletmek için tıkla ... ewet wardım cnm 1 haziran benim günüm..
bilgemelek' Alıntı: burdayımmmmm heheee sende de var :d canım senin günün neydi listeyi dğzelteyim derken en alttaki silinmiş sen vardın dimi söylemşimiydim adaşımmm,sen hamilesinnn Genişletmek için tıkla ... ewet wardım cnm 1 haziran benim günüm..
dilegimmm Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #1.189 meryem214434' Alıntı: evet ya çocuğa da kötü örnek olacam.Bi de eğitimciyim güya :meri: medeni ol meryem biraz.selam verilir konuya öyle dalınır.bi daha olmasın otur. inşaallah vardır canım bugün kaçıncı günün? Genişletmek için tıkla ... 16 mayıs günüm, bekliyorum bakalım😕😕😕
meryem214434' Alıntı: evet ya çocuğa da kötü örnek olacam.Bi de eğitimciyim güya :meri: medeni ol meryem biraz.selam verilir konuya öyle dalınır.bi daha olmasın otur. inşaallah vardır canım bugün kaçıncı günün? Genişletmek için tıkla ... 16 mayıs günüm, bekliyorum bakalım😕😕😕
dilegimmm Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #1.190 kız vallahi hiç duymamıştım tutunma kanaması diye bişi 2 gün önce senden öğrendim....