Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hadi bakalım bitanem inş hamiş olcak sen bu azimle rabbim yardımcın olsun tatlımm

kıss kriz var dünyada biraz idareli ol bakim heeeeeeeeeeeeee

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşalahhhhhhhhhhhhhh, Allahım azmimi boş bırakmasın inşallah...

İdareliyim valla, hiç bişi atmam ben, hep idare kandil işimiz, malum memur durumları..

heee öyle diyosan doğrudur bitanem haklsın aman ben zaten güzelim heh bikerem diymi gülüm

yarın gıdıcez ıste doktora buyuk bır sorun oldugunu tahmın etmıyorum ama yınede tam bır kontrol gerekıyor vajınal muayene yapılacak buyukıhtımalle klomen veya catlatma ıgnesı verecek yumurtlama gunum dokuzu calısmalara devam bakalım bu arada adetım dort gun surdu beıncı gundede cok hafıs camur gıbıydı ama bugun tamamen bıttı

mrsm temizlikleri yaptın oh valla.2 gündür geçiştiriyorum ben bugün yarın diye.işten çıkıncada çekilmiyo ya.canım isim düşündünmü bebişe....

evet canım bir tek toz almak kaldı ama yapmayacağım bir ara alırım 🙂 yaptım da canım 2 güne böldüm mecburen... meleğimi üzmemek için. dün süpürdüm bugün sildim, bizlere bu kadar yeter. sen hiç canını sıkma ben ilk 3-4 hiç iş yapamamıştım yasaktı. bu tehlikeli dönemi atlatana kadar kendini dinlendir. isim konsunu netleştirmedik ama kısa isim istiyorum ece olabilir belki 🙂

sılam_nisa;56215 [FONT=Comic Sans MS' Alıntı:
merhaba arkadaşlar ben geldim:meri::meri::meri:[/FONT]
merhaba hoşgeldin canım

aminnn inş çıkarmaz gülüm benim inş pre seed vesile olur meleğinin gelişine

bilirim bilirim sen ne idarelisin fıstığım benim bir giydiğni bidaha giymezsin müsriif kadın senikaşınma