Betülcüm sorununu okudum ve aşmana çok sevindim, ama biraz objektif bakınca eşin haklı aslında bencee bi daha özellikle böyle bi durumu sakın saklma, serkeklerin neye nasıl tepki verecekleri belli olmuyor, kötü duruma düşmemek için her zman şeffaf olmak en iyisi canım..
Bugün sipariş ettiğim yeni ürün geldi, jel yani ama içinden diğerindeki gibi tüpler çıkladı, yani ürünün orjinalinde yokmuş, diğerinden bi tane kalmıştı artık onunla idare edeyim bari....
canım bir dönem öyle oluyor ama inan çoookkk uzun sürmüyor sabret tatlım.
yanılmıyorsam çalışıyorsun... bu sıcaklarda bir de aç kalırsan allah korusun bayılırsın oralarda.
çok haklısın tatlım hayatta bazen istemediğimiz şeylerle karşilaşabiliyoruz öenemli olan mücadele vermek sonrasında yapıcak bişey kalmayınca artık üzülmemek ve boşvermek gerekiyo canım benim gerçekten benim kocişde anlamıyo güzel fönden neresini beğenmedin ne güzel olmuş diyip durdu belkide beni teselli etmek için ama olsun iyi geldi seninde iyi olmana çok sevindim canım benim sen benim canımsın ya
Bugün sipariş ettiğim yeni ürün geldi, jel yani ama içinden diğerindeki gibi tüpler çıkladı, yani ürünün orjinalinde yokmuş, diğerinden bi tane kalmıştı artık onunla idare edeyim bari....
hadi hayırlı olsun canım, güzel yumurtlamalı günlerde kullan 🙂 inşallah vesile olur. olsun canım iyice yıkar öyle kullanırsın tekrar. çünkü pre-seed tüpleri tekrar kullanılabiliyordu.