Selam herkeze....
amann kocalarimizi burdan uzak tutalim.... nede olsa herkez herseyini acik acik anlatioyor burda 🙂
benimki hayatta $ifremi bulamaz 🙂 ilgilenmiyorda zaten 🙂
ay kizlar dünden beri mutluluk hormonlarim tavan yapti.... masllahh kendime nazar degirmiyim 🙂
hoşbulduk tatlımmmm iyiyim çok şükür.... dün süpürgeye tutmuştum ya bugün de yerleri sildim, ütü yaptım ve duş alıp geldim.
sen nasılsın saçların nasıl oldu 🙂
slm hoşbulduk.... iyiyim sağol ama sıcaklar çooookkkk kötü. duş aldım ama hafif hafif terlemeye başlıyorum.
sıcak mı dokundu noldu hayırdır?
ohhh mis gibi evinde huzurla otur ozaman tatlı kuşum güzel oldu gerçei ben çektiği fönü hiç beyenmedim bidaha çektirdim yine güzel olmadı beceriksiz şey bişeyi yapamadı biraz moralim bozulu ama bügün bomba gibiyim
hoşbulduk tatlımmmm iyiyim çok şükür.... dün süpürgeye tutmuştum ya bugün de yerleri sildim, ütü yaptım ve duş alıp geldim.
sen nasılsın saçların nasıl oldu 🙂
slm hoşbulduk.... iyiyim sağol ama sıcaklar çooookkkk kötü. duş aldım ama hafif hafif terlemeye başlıyorum.
sıcak mı dokundu noldu hayırdır?
evet canım ya hiç bişey yiyemiyorum meyve dahil.vücudumda bi yorgunluk böyle sıcaklar ve hamilelik ikisi zor valla 8-9 aylık olanlara allah yardım etsin.
Selam herkeze....
amann kocalarimizi burdan uzak tutalim.... nede olsa herkez herseyini acik acik anlatioyor burda 🙂
benimki hayatta $ifremi bulamaz 🙂 ilgilenmiyorda zaten 🙂
ay kizlar dünden beri mutluluk hormonlarim tavan yapti.... masllahh kendime nazar degirmiyim 🙂
selammmm
bence de herşeyi bilmelerine gerek yok... onlarla rahat konuşamadığımız herşeyi burada paylaşıyoruz. ben eşime baştan nasıl bir site olduğunu ve üye olduğumu açıklamıştım. hatta buradan bilgi öğrendikçe onunla paylaştım, hala da paylaşıyorum. o yüzden ilgilenmeye gerek görmez.
maşallahhhh allah daha mutluluk versin 🙂
evet gülüm daha önce sohbet etmemiştik çok güzel hayat ya bitanem mutluyum umutluyum huzurluyum çok şükür sağlığım yerinde siz yanımdasınız eşimle aram iyi gidiyo bide bebişim oldumu ohh deymeyin keyfime senin hayat nasıl gidiyo bakalım canısı
oda ozel seylerımle ılgılenmez ama hareketlerımden suphelenmıs gece gunduz burada oldugum ıcın zaten sadece benım yazdıklarımı okumus ıcındekı supheyı dagıtmak ıcın ıyıde oldu aslında agır bır yuk altından cıktım aksı halde belkıde saklamaya devam edecektım
evet canım ya hiç bişey yiyemiyorum meyve dahil.vücudumda bi yorgunluk böyle sıcaklar ve hamilelik ikisi zor valla 8-9 aylık olanlara allah yardım etsin.[/QUOT
kıyamam gülüm ya allah yardımcısı olsun bütün hammilerin bu sıcaklar sizi daha çok etkiyo biraz havalar serinler inş da iszde rahatlarsınız
evet gülüm daha önce sohbet etmemiştik çok güzel hayat ya bitanem mutluyum umutluyum huzurluyum çok şükür sağlığım yerinde siz yanımdasınız eşimle aram iyi gidiyo bide bebişim oldumu ohh deymeyin keyfime senin hayat nasıl gidiyo bakalım canısı
çok güzel zaten en önemli sağlıklı olman,allah bu bu mutluluğunu daim etsin ve bi bebişle taçlandırsın işallah.hep beraber sevincine ortak olalım burda.